TRÄNINGSMÅL & EN HEMLIS ...
- I SAMARBETE MED FITNESSGURU - 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heej älsklingar!
 
Nu var det längesedan jag skrev om träning, som ni kanske vet (eller inte vet) så är jag i princip uppvuxen med att träna, med en fjortonårig bakgrund inom dansvärlden. 2017 dansade jag min sista tävling och har sedan dess inte velat sätta min fot på tävlingsgolvet, antar att allt har ett slut och att flera års tränande och tävlande på elitnivå blir mer av en livsstil som måste levas till fullo om man ens ska orka genomföra det - och när man inte är beredd att göra det till 1000% blir det mer ett måste än något som ger en glädje, vilket var anledningen till att jag la "skorna på hyllan".
 
Det senaste 1,5 åren har jag tagit det lugnare med träningen, från att hänga på gym och i dansstudio flera timmar om dagen till att knappt byta om till träningskläderna. Men WOW vad jag behövde den pausen! Nu har jag äntligen hittat motivationen igen och får en sån där bra känsla av att gå till gymmet, och här kommer den lilla överraskningen... Efter att ha vistats i x antal spegelsalar inför olika pass på gymmet kände jag äääntligen att jag verkligen saknar att stå och ta en dansklass, att bara få dansa, såå ... jag har nu anmält mig till en kurs i Modern (!!) som börjar i slutat av Januari, ska bli så kul att stå på dansgolvet tillsammans med ett gäng grymma tjejer igen, woho! 
 
Dessutom... 
 
har jag och Sara från PR byrån bestämt att vi ska springa Tough Viking i början av sommaren, det är 8km och innehåller allt ifrån kräla i gyttja till att klättra i rep och få stötar, haha! Men jag insåg att ett sådant "mål" var något som behövdes för att orka hålla uppe motivationen på gymmet till att träna inför något!
 
Nu till inlägget:
 
I samarbete med Fitnessguru har jag fått hem lite komplement inför det nya träningsåret. Jag testade bland annat deras Green Boost som är ett 100% naturligt näringspulver gjord på frukt och grönt som normalt behöver i vardagen men kanske inte riktigt får i oss. Det kan blandas ut med vatten men jag expreminterade och hade i det i mina bananpannkakor (slängde ihop ett litet how-to-do collage ovan) och även om det ser otroligt läskigt ut så var det verklkgen supergott! På så vis blir de lixom bananpannkakor med både protein och näring, Tips tips! Ni hittar den HÄR!
 
Jag har även fått hem One Teatox som är en naturlig "detox" med vitaminer men som dessvärre verkar vara slut på hemsidan, och världens godaste bars HÄR
 
Önskar er en trevlig helg!
 
Kram /Moa 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg