CPH - DAY 1
 
 
 
 
 
 
Efter vi landat (40 min efter tidtabell ...) slängde vi av oss väskorna på hotellet  (som förresten är helt underbart, bilder kommer!) och gick till den första mässan, Revolver. Det är tydligen inte ens den största, men OJ så stort det var och hundratals olika montrar och varumärken.
 
 
Jag strosade runt på egen hand när Sara var på möten och upptäckte så mycket fina varumärken!
 
 
 
... Dessa ska jag helt klart slänga ett extra skarpt öga på inför kommande säsonger. Essentiel Antwerp, feminint, klassiskt och lekfullt!
 
 
Skorna kändes som en D R Ö M just nu! 
 
 
Vackra skapelser från ett nytt märke som jag ej visste fanns vid namn All at Sea. Sidenkaftaner och mycket print påminde om 70 talet, i lyxförpackning!
 
 
 
Stine Goya visade upp ett par otroligt glammiga stövlar mitt bland alla chiffong och sidenskapelser! It's ALL in the details, och vi gillar!
 
 
F.A.S är ett utav våra varumärken som befann sig på mässan. En liten sneakpeek på AW18 kollektionen (man visar ju alltså hösten 2018 som kommande kollektion nu ... förvirrande kanske) Så mycket fint!
 
 

 
Nu ligger jag i sängen tillbaka på hotellet, helt slut i ben och huvud efter ett event vi var på nu ikväll tillsammans med skovarumärket GRAM. Lämnade kameran hemma, men finns på min instastory för den som vill se det lilla eeeextra, hiho (@mooaalm). 
 
Stay tuned för vidare uppdatering under morgondagen.
Godnatt på er! /Moa ♥
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg