SATURDAY || MINE TAN RESULTS
- inlägget innehåller reklam från Mine Tan -
 
 
 
 
 
 
 
 
 
God morgon hjärtisar! How are ya?
 
Jag vaknade upp ensam i en stor säng när alarmet ringde strax efter 08:00. Viktor är hemma i Dalarna en sväng för att medverka på några lektioner i början av nästa vecka. Han pluggar ju distans so that's why. Efter att alarmet ringde i morse gick jag upp och duschade av mig brun utan solen från igår (Man kan välja att duscha av sig efter 2-5h, men självklart var jag för trött för att göra det innan läggdags igår ... hehe)
På bilderna kan ni skymta resultatet som blev öööver min förväntan! 
 
Om ni scrollar ner bland mina senaste inlägg så ser ni att jag har haft ett samarbete med Mine Tan (länk) för att  testa deras BUS Mousse innehållande 100% naturliga ingredienser, något jag verkligen värderar högt hos hudvårdsprodukter. Som ni kan se så blev jag väldigt brun, och förhoppningsvis går det bort något efter en dusch. Om jag fortfarande hade tävlingsdansat hade jag lätt använt mig av Mine Tans produkter, riktigt proffsigt och bra! ... Handsken jag fick med för att applicera produkter var dessutom i ett mocka-liknande material, så himla nice! Ni kan läsa mer om dem i DETTA inlägg! 
 
Nu ska jag hoppa ur denna morgonrock och klä på mig för en lång dags jobb. Slutar 21:30 i kväll och ska sedan direkt iväg till Maja och Ida för lite mysmiddag! 
 
Ha en super fin lördag kära ni!
Kram /Moa ♥ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg