00:00

I vanlig ordning hade jag noll inspiration till rubrik och tänkte det klassiska "klockan just nu", så var den visst exakt 00:00, snyggt! Hehe ;-) 


Dag har vi carpat hela eftermiddagen i ett 20+ gradigt Oslo. Tänka sig att stan visar sin bästa sida när vi flyttar härifrån lixom, haha ... nej men det är faktiskt super härligt att det är fint väder så man riktigt kan krama ut det sista av denna tid här. Tänk ett år(?) shit. Så mycket jag lärt mig på detta året, så många gånger jag velat skita i allt och flytta hem, så många gånger jag gråtit, så många gånger jag skrattat, träffar nya vänner för livet och upptäckt en fantastiskt mysig liten stad! Kände nästan en klump i magen och tårarna i halsen när en del stammisar på caféet kom och berättade hur bra dom tyckt om mig och att jag skulle ha "god tur hjem" och i framtiden. Så söta så jag dör! Det är ju lite speciellt med café faktiskt. Även om jobbet är väldigt simpelt i sig så blir det ett speciellt band med vissa som kommer VARJE DAG samma tid och köper SAMMA kaffe + kaka, bara för att de kan lixom. Så gulligt! 

Nu sitter jag och kollar lite inrednings inspiration. Här nedan ser ni bilder på designern Marlene Birgers smakliga lya i London. Älskar det rustika blandat med det ljusa fräscha samt naturnära! Åh vad jag inte kan vänta på att sätta händerna i jobb i nya lägenheten. 


Godnatt fina ni! 

I morgon väntas ett sista jobbpass följt av en sista dag här i Oslo. And I'm more than readyyy!
Puss /Moa 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg