MASK OF MAGNAMINTY - FRESH START
 
 
 
 
 
 
God morgon vänner!
 
Såhär tillbaka i Stockholm kände jag att, fasiken, nu vill jag bara städa bort alla juldekorationer (minus julstjärnorna i fönstrena då vi som sagt fortfarande lever i ett mörker ... hehe) och bara träna, äta något annat än sill och köttbullar samt köra hårinpackningar och ansiktsmasker på löpande band, ja ni förstår!
 
Tycker nästan att detta händer efter varje jul, julen är mysig och ledigheten är verkligen behövlig, men det är precis som andra högtider där man är ledig under en längre tid ganska skönt att komma hem och tillbaka till rutiner igen, håller ni inte med?? 
 
Jag fick verkligen såå fina presenter, även om jag inte önskat mig någonting, känner verkligen att julen inte handlar om presenter längre utan att få umgås med familj och vänner, trots detta ser ni ovan hur mitt början av 2019 endast kommer handla om att skämma bort sig själv, så tacksam! 
 
Jag och Viktor ska boka in någon dag på sturebadet när han är klar med sina tentor har vi sagt, bara må och umgås. Jag ska, äntligen, gå och fixa fossingarna och göra naglarna - något jag inte velat lägga pengar på men veeerkligen uppskattar! 
 
Masken ovan är något jag själv inhandlat, och som jag måste tipsa om, den kommer från Lush och gör verkligen UNDERVERK! Sedan jag fick testa deras masker är jag verkligen fast, och det är en räddare i nöden i perioder där man har finnar och allmänt smutsig hy. Just denna heter som ni ser Mask of Magnaminty (länk) och ger huden en boozt och glow samtidigt som den dödar alla orenheter i ansiktet - och på kroppen! Efter som att den innehåller färska ingredienser som pepparmintolja, honung, kaolin och adukibönor bör den förvaras i kylen och håller ungefär en månad!
 
Önskar er en fin torsdag!
 
Kram /Moa ❤
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like