CAMERA ROLL LATELY
CAFÉ BÅTHUSET
 
- Här kommer några mobilbilder från senaste veckan -
 
Jag och Viktor tog en tur ner till Café Båthuset som ligger nere vid vattnet vid oss, det är egentligen världens bästa ställe att hänga på i sommartid men de har även öppet under de "fina" dagarna under vintern, vilket är så mysigt! Jag tog varm choklad och senare anslöt även Alexander som är Viktors kompis och de tog kaffe, så härligt när det blivit liiite ljusare om dagarna så man faktiskt hinner njuta av solen lite.
 
Ser dock fram emot i vår när man kan sitta ute i en något mer värmande vårsol utan att frysa häcken av sig, haha! 
 
 
 
 
 
 
RÄTTVIK 
 
Onsdag morgon packade jag med mig saker till jobbet och åkte spontant upp till Dalarna, Rättvik där Viktor redan var inför tenta. Har varit hemma från jobbet några dagar efter att ha satt in en Kopparspiral, fattade inte att man skulle få så mycket bieffekter dagarna efter och har haft såå ont i magen, dock så är allt prima nu och jag mår bra! :)
 
Uppe i Rättvik fick jag verkligen tid att bara inte gör  N Å G O N T I N G  vilket var super skönt! Väldigt mysigt att bara vara vi två där uppe också. När Viktor var iväg på tenta passade jag på att bylsa på mig massor av kläder (det var verkligen storm trots att det var soligt ...! haha) och sätta mig ute på uppfarten, framför världens härligaste utsikt och lyssnade podd. Det är verkligen såå många nya poddar som startasts, både systrarna Delér har precis lanserat sin podd samt Kenza & Daniella som släppt ett introavsnitt av sin podd om livet som blivande mammor, så kul! Blir nästan taggad på att själv starta en poddis ... hiho! 
 
 
 
... Efter solen gått ner och V kommit hem fick han med mig ner på rinken för lite "hockey", wow tänkte jag, haha! Ni kan se mina fantastiska skills i min story på instagram @mooaalm 
 
 
 
... Jag såg dock mest fram emot att plocka fram termosen med kaffe och äta några Noblesse, hehe!
 
 
 
... Haha kolla så taggad han är!
 
TILLBAKA I STOCKHOLM
 
 
På fredagskvällen rullade jag in med tåget på Stockholkm Central igen innan det var dags för jobb tidigt på lördagen. Kvällen spenderades faktiskt på  G Y M M E T  där jag körde intervaller tills jag fick spykänsla i kroppen, men oj vad skönt det var efteråt! 
 
 
Efter gym blev det ansiktsmask innan jag somnade sittandes i sängen innan 00:00, en väldigt skönt lördagskväll med andra ord! 
 
Idag söndag har jag bara sovit uuut och träffat en vän på ett Café här i Solna där jag nu sitter kvar, vi hade ett litet "möte" där jag snart kommer få dela med mig av vad som kommer ske med bloggen bland annat.  Som ni kanske förstår så kommer jag INTE blogga kvar här på Itgirls då portalen är nedlagd, något som tagit aaalllt för lång tid att ta tag i, men den som vänta på något gott!
 
Förhoppningsvis kommer ni kunna hitta mig på en ny sida inom de närmsta veckorna,
men mer om detta sen ...
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
Kram /Moa ❤
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like