MINA 4 BÄSTA SECOND HAND TIPS
Hej hjärtan!
 
Tänkte först jag skulle visa er den uber fina kavajen jag inhandlade för några dagar sedan, Men passar i stället på att visa er kavajen OCH göra ett inlägg där ni får ta del av mina bästa tips när det kommer till att shoppa second hand, vilket är lite av min största hobby ... hiho!
 
(null)
 
 
Här kommer mina 4 bästa tips för att shoppa second hand på bästa sätt ...
 
(null)
 
❤ Var ej kritisk, det är en konst att kunna svepa med blicken över staplar eller häng av kläder där mycket rätt ut sagt är skit, haha ... Se varje plagg som ETT plagg och hur det passar i din garderob, inte hur de hänger med andra mindre fina plagg.

(null)
 
❤ Var öppensinnad och öppen för förslag - om du bestämmer dig innan vad du är ute efter finns risken att du missar det där perfekta andra plagget eller accessoaren. 
 
(null)
 
❤ Kvalité - är A & O! För att minimera risken av att du ska göra dig av med plagget på en gång, fokusera på plagg med bra kvalité - om de fortfarande är fina i andrahand, ser du antagligen hur det kommer bete sig i fortsättningen, hängandes i din garderob. 
 
 
(null)
 
❤ Var inte rädd för att begränsa dig, med det sagt ... Du har säkert sett listor på "Stockholms bästa second hand-butiker" där priserna är näst intill likt att gå och shoppa i en vanlig butik. Du kan fynda fina second hand plagg ÖVERALLT. Jag har aldrig hittat så mycket saker som när jag bodde i Falun och gick på Röda Korset, eller som när jag är hemma en helg på gården, i Skinnskatteberg och på Stadsmissionen vid Solna Centrum ;-)
 
(null)
 
... Med tanke på miljön och hur vi konsumerar idag vill jag verkligen slå ett slag för andra hands shoppingen. Det finns ju massvis med olika plattformar där du både kan köpa och sälja begagnade kläder, och om du endast vill göra dig av med kläder tar många kedjor emot återvinning av textilier (På & Other Stories får du 10% när du handlar om du återvinner, det ni!) 
 
Hoppas ni tycker det är lite mindre läskigt att shoppa second hand nu ;-)
 
Glöm inte att gilla inlägget om ni gillade det! 
 
Love /M ❤
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like