EN MYSIG FRUKOSTDATE ❤
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Örhängen - & Other Stories + ett från min mammas ungdom, hur fint? ❤

God dagens vänner!
 
Detta var hur jag spenderade min onsdag, jag och Viktor beslöt oss för att ställa klockan lite tidigare än vanligt och bege oss in till stan för en frukostkaffe innan jobbet.
 
Vi åkte till Fabrique på fridhemsplan precis vid Viktors jobb, solen lyste och det kunde inte vara något bättre sätt att starta dagen på! Ska bli bättre på att ta vara på sånna här stunder, eller rättare sagt skapa dem, speciellt på morgonen. Nog för att man känner sig som en zombie när klockan ringer, men min dag påverkas ju faktiskt inte av att jag går upp ynka 1h tidigare än vanligt och får lite kvalitétstid, Right?
 
Idag däremot ... Sov jag till 12:05, haha! Jobbar kvällspass i butiken och tänkte att jag skulle ha såå mycket tid på morgonen, träna och laga en god frukost. Det blev ingen träning, men nu sitter jag med en kaffe på ett fik nere vid Solna Centrum och ska strax cykla mot jobbet. 
 
Hoppas ni får en fin dag i alla fall!
 
Love /M ❤
Lovisa

Hej Moa! Hittade din blogg i ett intensivt googlande efter skorna från stories du nämner här: http://moaalm.itgirls.se/2017/november/lets-talk-about-2.html Såg att du jobbar på Stories så undrar om du möjligvis vet om dessa/liknande modell kommer komma in igen i höst/vinter? Deppigt att tänka på vinterfötterna redan men man har väl inget val! Kram!

Svar: Heej fina! Vad kul att du hittat hit <3 Vi har de svarta i skinn och de beiga i mocka inne även detta år, osäker om de kommer i rött, kram!
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like