CREATIVE NEWS V.36
About: Vi får ständigt nyheter tryckta upp i våra ansikten. Men bortsett från alla hemskheter i världen så söker vi oss någonstans då och då till en bubbla där det finns tid för att bara vara. lite skönläsning i vardagen helt enkelt! Därför kommer jag ca en gång i veckan samla ihop några kanske heeelt oväsentliga (men intressanta!) nyheter för alla kreativa själar där ute!
 
PS, kom ihåg att ni hittar alla CN under kategorin Creative News under headern, om ni läser från telefonen kan det hända ni måste tilta telefonen liggandes för att komma åt)
 
 
 
 
Efter några veckors uppehåll kändes det mer än läge för ett CN inlägg igen! Första veckan av den officiella höstmånaden har passerat, Beyoncé pryder omslaget av VOGUE's årliga September Issue, tipsar om en ny film som har preimär, fina höstkläder och ett litet beauty treat
 
Enjoy ❤
 

 
 
 
 
#1 Queen B take over!
 
Ni som har koll vet ju kanske att om man prytt omslaget av VOGUE'S September nummer så har man i princip uppnått allt i livet, ha ha ... skämt åsido! Men deras September nummer är något de brukar pusha extra hårt för, höst = modeårets nyår! 
 
Detta nummer med Queen B är heeelt magiskt, brukar inte köpa hem tidningar lika ofta längre då jag använder mig av Readly, men denna får mer än gärna pryda mitt hem i höst. Ni hittar fler bilder från numret HÄR
 


 
 
 
#2 Hair treat
 
 
& Other Stories har äntligen blivit komplett, med sin (eller jag kanske ska säga vår? hehe) nylanserade hårvårdsserie. Den består i sin tur av tre olika serier "Restore" där du hittar återuppbyggande serum, scrub för hårbotten, masker etc. "Fullness" för maximal glans och volym, hårspray som håller natten lång och volympuder i spray form, magi. Sist kommer "Universal" som är en blandning av de ovan, återuppbyggande produkter som schampo, balsam etc men även en beach spray för mer definition i håret.
 
Observera att inga produkter innehåller parabener, silikoner och sulfater vilket jag förstått det som, är ämnen som gör att det bildas ett skal runt hårstrået och stänger ute näring. Produkterna innehåller naturliga ingredienser från bl.a avokado, jojoba, passionsfrukt, kokosvatten, vanilj och dofta ljuvligt ❤
 
Ni hittar produkterna HÄR!
 
 

 
 
 
 
#3 På bioduken
 
Som gammal Gossip Girl lover så älskar jag allt som Blake Lively gör i filmväg, denna film har både en egen instagram och fan sidor innan den ens släpps, vilket bådar gott. Den heter A Simple Favor och har preimär (i USA) 17e september, tror det blir en riktig mysig höstfilm, tips tips! 
 
 

 
 
 
 
 
 
Man kan inte göra ett Creative News inlägg första veckan i september utan att ta upp alla fantastiska höstplagg som börjar trilla in överallt. Om ni inte hunnit spana in Mollys kollektion för Bubbleroom så är det hög tid, ni ser min favvo outfit ovan och kan spana in hela kollektionen HÄR!
 

Ha nu en fantastisk söndag kära ni!
 
Ps, glöm inte att GILLA inlägget om ni gillade det såklart! 
 
Love /M ❤
 
 
 
 
 
enna

Beställde faktiskt hem just den baskern! Tycker att hela hennes kollektion var så fin :)

Svar: Men visst var den! Kändes verkligen rätt i höst 😍✨
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like