COULDN'T STAY AWAY - LÄGESRAPPORT
Heeej och god morgon världens härligaste gäng - Som jag saknat er! ❤
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
... Jag känner hur jag riktigt sitter med ett leende på läpparna när fingrarna äntligen får dansa över tangenterna igen efter det längsta blogguppehållet någonsin? Något som kanske var skönt i två dygn och som blev till en pest ju längre tiden gick, översvämmade anteckningar,  tips och annat med inspiration till potentiella inlägg.
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
Att skriva för mig är verkligen terapi, och det är oftast då jag kan varva ner från jobb och annat hektiskt som hänt under dagen. 
 
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
En liten lägesrapport nu då, gällande bloggen så skulle denna paus endast vara i drygt 2 veckor, men som ni märker inträffade lite saker på vägen och vi stötte på lite komplikationer.
 
Nu verkar det dock vara i rullning igen, men kommer dröja ytterliggare några veckor. But it's on! Har ju inte avslöjat exakt vad det är jag och Merelle (här) jobbat på men kan säga så mycket som att denna blogg kommer läggas åt sidan. 
 
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
En liten lägesrapport gällande mig själv, jag har jobbat på som jag sa att jag skulle göra, ena dagen har jag mått skit och andra dagen ska jag ta över världen, ha ha ... Har kännt mig lite ostabil men tror det har och göra med att jag börjat tänka så mycket på framtid, plugg, vad ska jag plugga? Vart ska vi bo? Vad vill jag jobba som?
 
Älskar både Stories och alla människor och PR byrån som jag verkligen får chansen att utvecklas på. Men känner att det är dags för en lite mer strukturerad plan för livet, gillar ju att sätta mål och såklart uppfylla dem ;-)
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
... Idag är jag faktiskt ledig, Viktor kom hem igår kväll efter att ha varit borta nästan en vecka i Dalarna, han slutar vid lunch och innan dess ska jag ner till centrum och uträtta lite ärenden, bl.a vaccinera mig - så nervös! Wish me luck!
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
Ps, tänker att jag kommer återgå till att uppdatera bloggen lite sporadiskt nu fram tills ett datum är satt för nya. projektet att lanseras, hoppas ni saknat mig! ❤
 
/ Moa
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like