WEEKEND PINS / DAGENS PLANER
 
 
God morgon fina ni!
 
Idag är en sån dag då man V E R K L I G E N vill sitta med tända ljus i soffan och kolla serie efter serie. Men icke ... Jag ska strax åka in mot MOS för lite lördagsjobb. Försöker motivera mig med att det är helg och OB, hehe... 
 
Igår efter jobbet mötte jag upp Viktor och hans vänner för lite drinkar, först på söder och sedan till Vasastan, så trevligt! När jag och Viktor sedan gick hem kände vi dessutom de första snöflingorna?! Hur mysigt? Men till skillnad från andra ställen i landet som verkar ha vitt på backen var det fortfarande ett grått på Stockholms gator när jag drog upp gardinen i morse ... Hoppas vi får lite snö snart, så mysigt! 
 
Printade mitt pinterest flöde ovan,
så om ni har lyxen att vara lediga kan ni ju alltid kika in för lite inspiration HÄR!
 
Önskar er en mysig lördag!
 
Love /M ❤
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LAZY FRIDAY 11:41
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeans - Stories / Vit skjorta - Second Hand / Vita byxor - Mango / Stickad hoodie - H&M / Smycken - Pilgrim (länk)
 

 
God morgon i stugan!
 
Var så trött igår när jag kom hem att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, då passade det ganska bra att få en sovmorgon i morse. Har satt på mig träningskläderna för att *försöka* komma iväg till gymmet i 2h nu, haha! Men en långfrukost framför TVn, planering av samarbeten och redigering av bilder drog ut på processen. 
 
 Vädret är helt underbart och får nästan dåligt samvete över att jag inte befinner mig utomhus. Efter ett snabbpass på gymmet ska jag handla och försöka hinna in till stan och möta upp Viktor innan jag börjar jobba på MOS 15:00. 
 
Ha en super mysig fredag vänner! ❤
 
Kramis /Moa 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TIPS PÅ HALLOWEEN UTKLÄDNAD
God kväll gänget, hur mår ni? 😘
 
...Nu är verkligen höstmörkret här på riktigt, har insett att det inte räcker med ett gäng stickade tröjor utan måste rota fram både halsduk och införskaffa mig nya mysiga ullvantar då kylan blivit så påtaglig. Men lite mysigt är det ju trots allt, eller vad säger ni? 
 
Höstens höjdpunkt är väl ändå oavsett vad man vill säga Halloween, kanske för att det under många år varit en tradition bland mig och tjejerna sedan gymnasiet att köra en brakfest med utklädnad och grejer. Då många inklusive mig, i min närhet har en liten estet inom sig finns det lixom inte på kartan att man skulle komma undan med att inte komma utklädd under en helg som denna, ha ha!
 
 
Förra året gjorde jag en liten tutourial på när jag fixade min egna "kostym", kan länka videon nedan. Det jag undrar nu, vill ni ha en liknande i år? Har efter många om och men kommit på en, enligt mig rolig utklädnad och tänker att man kanske vill se hur jag gör den? (mest för att jag själv sitter och googlar runt som en tok på allt ifrån smink till hur man komponerar olika dräkter, haha) 
 
GILLA gärna inlägget om ni vill ha en ny video! ❤
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GOLDEN BLISS
- I samarbete med Pilgrim -  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... Jag måste verkligen, rent från hjärtat tipsa om Pilgrims nya smyckeskollektion inför hösten som jag fick hem förra veckan. Hoppas att det framgår på dessa bilder hur fantastiskt fina de är. Jag förstår ju varför de kallar  smyckena både hand- & heartmade ❤
 
Jag har ju helt gått och kärat ner mig i dansk design och Pilgrim som är ett danskt företag gör ju inget annat än att pricka in ALLT jag önskar i smyckesväg just nu, dessutom är priserna otroligt bra, alla smycken ligger på ca 200-400kr styck! 
 
Ni kan hitta hela sortimentet på deras hemsida HÄR
 
Kram på er!
/Moa  
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
COULDN'T STAY AWAY - LÄGESRAPPORT
Heeej och god morgon världens härligaste gäng - Som jag saknat er! ❤
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
... Jag känner hur jag riktigt sitter med ett leende på läpparna när fingrarna äntligen får dansa över tangenterna igen efter det längsta blogguppehållet någonsin? Något som kanske var skönt i två dygn och som blev till en pest ju längre tiden gick, översvämmade anteckningar,  tips och annat med inspiration till potentiella inlägg.
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
Att skriva för mig är verkligen terapi, och det är oftast då jag kan varva ner från jobb och annat hektiskt som hänt under dagen. 
 
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
En liten lägesrapport nu då, gällande bloggen så skulle denna paus endast vara i drygt 2 veckor, men som ni märker inträffade lite saker på vägen och vi stötte på lite komplikationer.
 
Nu verkar det dock vara i rullning igen, men kommer dröja ytterliggare några veckor. But it's on! Har ju inte avslöjat exakt vad det är jag och Merelle (här) jobbat på men kan säga så mycket som att denna blogg kommer läggas åt sidan. 
 
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
En liten lägesrapport gällande mig själv, jag har jobbat på som jag sa att jag skulle göra, ena dagen har jag mått skit och andra dagen ska jag ta över världen, ha ha ... Har kännt mig lite ostabil men tror det har och göra med att jag börjat tänka så mycket på framtid, plugg, vad ska jag plugga? Vart ska vi bo? Vad vill jag jobba som?
 
Älskar både Stories och alla människor och PR byrån som jag verkligen får chansen att utvecklas på. Men känner att det är dags för en lite mer strukturerad plan för livet, gillar ju att sätta mål och såklart uppfylla dem ;-)
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
... Idag är jag faktiskt ledig, Viktor kom hem igår kväll efter att ha varit borta nästan en vecka i Dalarna, han slutar vid lunch och innan dess ska jag ner till centrum och uträtta lite ärenden, bl.a vaccinera mig - så nervös! Wish me luck!
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
Foto: Philip Käll / @picturesbypk
 
Ps, tänker att jag kommer återgå till att uppdatera bloggen lite sporadiskt nu fram tills ett datum är satt för nya. projektet att lanseras, hoppas ni saknat mig! ❤
 
/ Moa
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg