FAVORITER I BUTIK V:44
 
Tänkte jag skulle tipsa om mina favoriter som vi har inne på Stories just nu ... 
 
Here we go!
 
 
Denna U N D E R B A R A sammetskavaj har jag faktiskt köpt själv. Inväntar bara byxorna som jag hoppas släpps inom kort, tänk er denna på nyår med någon strass brosch eller stora örhängen? wow!
 
Ni hittar den HÄR!
 
 
Jag skulle säga att 90% av alla mina väskor kommer från Stories, denna som vi fick in för några veckor sedan har faktiskt växt på mig. Tycker den har en liten "sadelväska" gloria över sig, ni vet Dior's sadel-inspirerade väskor som är inne just nu? Matchar denna med en vit oversize skjorta och avklippta jeans i ljus denim, mums!
 
Ni hittar den HÄR!
 
 
 
 
Stories är nog känt vid det här laget för smycken med en väldigt personlig touch, vilket de verkligen har maxat inför hösten. Det är sällan släta ytor och raka linjer, desto mer "Handmade" look desto bättre,
vilket jag Ä L S K A R! 
 
Ni hittar dem HÄR!
 
 
Denna tröja är helt ny, den hade inte landat i butiken när jag jobbade sist men spanade in den på hemsidan och gissar att den finns att klämma och känna på vid det här laget! Tycker det är så fint med djup urringningstickade tröjor, att bära över en polo eller endast mot bar hud och långa halsband. 
 
Ni hittar den HÄR
 

 
Glöm inte att gilla inläggen ni gillar ❤
Love /M
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like