EVENT PREPP, FRISÖREN & YOGA
God kväll på er! ❤
 
Sitter i soffan helt slut efter dagen, sedan jag kom hem till Stockholm igen har det varit fullt ös, kände mig till och med lite febrig igår ... men med några extra timmars sömn i kroppen är jag så gott som på banan igen!
 

Dagens to do har varit:
 
... Jobb på kontoret / PR byrån, där det var fullt ös med saker som behövde göras, prepp inför morgondagens event som vi har tillsammans med K2 och Bröstcancerföreningen, väldigt fint! 
 
(null)
 
... Gick och fick håret fixat inför en hårmodellsvisning jag och några kollegor ska vara med på i morgon, mer om det sen! Ovan är "före" bilder och nedan har ni efteråt, det blev en uppfräschning med lite kalla slingor, äntligen går jag mot en ljusare nyans igen! Ljuset var inte det bästa, men ni ska få bilder där man ser skillnaden bättre! 😃
 
 
(null)
 

... Efter frisören, som tog dryyyygt 4h (!) så åkte jag vidare för att preppa för eventet. Då det är ett frukostevent kändes det skönt att få så mycket som möjligt gjort nu kvällen innan. 
 
(null)
 
... När jag kom hem från jobbet kände jag mig helt färdig, körde lite snabb Yoga framför TVn, finns verkligen såå bra "workout from home" videos, och däribland några Yoga övningar som är så sköna att göra innan man t.ex ska sova, om man känner sig stressad eller liknande. Kan varmt rekommendera! 
 
I morgon ringer klockan tidigt, ska vara inne i stan redan 07:00, för att sedan åka vidare och få hår och make fixat inför visningen som äger rum på kvällen. 
 
Tar med kameran så förvänta er lite behind the scenes bilder i morgon!
 
Nu: Sömn! 
 
Natti ❤
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like