ETT VÄLDIGT FÖRSENAT INLÄGG
Min helg i bilder ❤
 
(null)
 
Har testat på squash för första gången! Vi kan väl säga att det ser bättre ut på bild än i verkligheten ;-)
 
(null)
 
... Jag har gått på pass, som var super roligt! Samt även kört lite lätt träning på gymet!
 
(null)
 
(null)
 
... Jag har blivit bortkämd med frukosten framdukad i form av nybakta scones, gröt i alla dess nyttiga former och hemmagjord kaffe latte!
 
(null)
 
... Jag har hängt på Spa, för att bota träningsvärken och bara njuuutit!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
... Har fått kvalitétstid med både världens bästa moster, men även morbror och hans tjej plus världens goaste hund som gjorde oss sällskap under helgen, så mysigt!
 
 
... Jag har druckit årets första tomtelatte 😙 
 
 
Hej världens bästa ni!
 
Detta inlägg skulle egentligen kommit upp redan i söndags då jag satt på flyget ner tilklbaka till Stockholm igen, men då jag gått och blivit megasjuk efter att ha kommit hem från Umeå har allt endast gått ut på att överleva dagen. Jag har alltså fått H A L S F L U S S ... också!
 
Ni som har läst mitt tidigare inlägg vet kanske att jag, i fredags, lämnade Viktor hemma då han tyvärr blev sjuk och jag åkte iväg norröver för att hälsa på min moster som varit planerat sedan sååå länge. Blev såklart super ledsen över att inte V kunde följa med, men då jag trots allt mådde bra, åkte jag själv. Vi har verkligen haft det super mysigt, hon jobbar bl.a som PT och Gym instruktör på IKSU som är ett av nordens största gym/spa anläggningar, med allt ifrån pooler till klätterväggar, beach volley på riktig sand - you name it! På besök var även min morbror, hans tjej och deras fina hund, så mysigt att få hänga med alla! 
 
Förutom det ni sett ovan har vi bl.a gått på "A Star Is Born" och käkat middag, druckit vin och bara haft det allmänt mys! 
 
Jag kommer vara hemma från jobbet hela veckan, mår verkligen PISS och mina halsmandlar är irriterade och uppsvullna som en golfboll, har ont i öronen och värk i hela kroppen. Så hit me med era bästa sjuk-filmer på Netflix! 
 
Kan inte lova uppdatering då jag verkligen inte mår bra, men försöker!
 
Kram / Moa
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like