JOS - EN FIKA UTÖVER DET VANLIGA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan man vara vackrare än @merelleyakoub? ... 
 
 
En liten gnutta livstecken från min sida, och en hejdundrande mellis jag Maja och My lyxade till med på JOS i Göteborg i söndags, varsågoda! 
 
 

 
God morgon hjärtan!
 
... Har verkligen haft världens roligaste och mysigaste dygn nere i Göteborg med mina tjejer, mycket drama gällande felbokningar av hotell, parkeringsböter och trasiga kameror. Men vad vore livet utan lite överasskningar i den annars så trista vardagen, right? ;-) 
 
Jag har varit så fokuserad på att redigera klart vloggen som tagit hundra år plus haft mycket med jobb, så där av min frånvaro härifrån, hoppas ni förstår. Nu är en av mina senaste videos i alla fall nästan klar att rullas, stay tuned!
 
Önskar er en fin torsdag! 
Kram /Moa 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FREDAG OCH GRILL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från i onsdags och en mitt-i-veckan grill ute i Nacka hemma hos en utan mina gamla dansarvänner Sofia. Hon bor verkligen så otroligt fint, nyprodutkion med stora panorama fönster från golv till tak. Bara att vi satt oss på en fläktande båt dit var ju mysfaktor deluxe, så fint och härligt!

 
Fredag...
 
Ställde klockan och gick upp med Viktor vid 07:00, knöt på mig träningsskorna och begav mig ut på en härlig morgonpromenad. Så skönt att komma upp i tid när man har en *näst intill* ledig dag framför sig! La mig sedan i parken på en filt och pillade lite med vloggen som förhoppningsvis är klar till helgen (wiho) och nu har jag precis fixat käk till mig och Viktor innan jag åker iväg och jobbar kväll på Stories. 
 
Har ni något roligt planerat i helgen? Vädret är underbart! 
 
Kram /Moa 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PLAZA KVINNA X JOSEFINAS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och söta Tove, (@tovecastor) sippandes på drinkar
 

 
...Hemma efter en riktig dunderfest fylld av drinkar, härliga människor, sång musik och dans tillsammans med Plaza Kvinna. Jag och Sara släckte lamporna på kontoret och slängde oss på cykeln ner till Josefinas på djurgården vilket var ett sånt härligt ställe, blir nog en och annan dagsfest där i sommar, hihi!
 
Tack Plaza för en rolig kväll mitt i veckan, sånt uppskattas! 
 
Nu: Sömn! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SAND PALETTE // OFF TO EVENT
(null)

(null)

Hej fina!

Har knappt tid att andas på grund av så mycket som händer, sorry för dålig uppdatering och jag hoppas ni har förstående.

Några snabba bilder från gårdagens outfit då vi även åkte iväg på med båten på middag efter jobbet, har så mysiga bilder att visa! 

Just nu är jag i världens rush på väg till ett event som Plaza Kvinna har på Josefinas, vädret är underbart så de kunde inte haft en bättre dag för denna location! 

Ikväll ska jag även redigera en VLOGG som kommer upp innan helgen förhoppningsvis... ja ni hör ju!

Ha en mysig onsdagkväll!
Kram, Moa 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DET ÄR SVÅRT ATT UNDGÅ ATT BLI KÄR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klänning - Här / Örhängen - Här  / Väska - Second Hand 
 

Min lördag, en varm sommarkväll på väg til en spontan middag som avslutades med bio. Det är en sån underbar tid vi kommit till nu, älskar livet och älskar denna kille!
 
Ett bra avslut på vecka 20, nu är det en tre veckors kort spurt kvar innan jag tar semester på riktigt. Men ärligt talat så njuter jag varje dag, av att gå till ett inspirerande jobb varje morgon, att ha härliga vänner i min omgivning, känna sig älskad och uppskattad. Vad är bättre än det helt ärligt? 
 
Godnatt hjärtan!
/Moa ❤
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg