THE POWER OF WOMEN
 
Måste börja med att säga att gårdagen var MAGISK. Jag och Merelle var på plats på Berns inför Gina Tricot's galapremiär av "Power Girl Awards". Det var första året och they KILLED IT! 
 
 
Vi började tillsammans med ett härligt gäng uppe i en av sviterna där det far framdukat både mat, snacks och dryck till oss alla. 
 
 
 
Där väntade Make up artister & hårstylister för att bättra på både hår och make. Sån lyxig känsla att bara få slå sig ner i en stol, med två som står och fixar med ens hår och en som lägger en perfekt highlighter, wow!
 
 
 
(Foto: Lisa Höök) 
 
Grymma Lisa Höök var på plats och duktig som hon är haffade jag henne för några bilder. Kommer även lägga upp hennes bilder som togs under kvällen när dem finns uppe!
 
 
 
 
 
 
Fick såå mycket komplimanger för denna väska som jag tog med från kontoret innan jag gick tiill festen. Den kommer från Pellobello och ni hittar den HÄR!
 
 
 
Även örhängena är från Pellobello
 
 
 
 
Sen var det dags att gå ner till själva galan. Innan allt drog igång var det mingel, vi fick spana in Ginas nya kollektion viilket varså elegant och fin, kolla bara!
 
 
Vem seglade inte in i lokalen som en drottning? Emilia De Poret, perfekt stylad som alltid! Vi (och ca 75% av alla andra i lokalen) bar Ginas rosa suit. Samtidigt var det lite kul att gå runt och se hur alla hade stylat den, var och en med sin egna stil och sin egna touch! 
 
Ps ... Denna bild lades även ut på ELLE's insta story,
där står jag med min "partner in crime" lixom, Goals!
 
 
Mellan prisutdelningarna var det livemusik. Bl.a fick vi rysa av fantastiska Molly Sandéns otroliga röst och dansa till denna donna!
 
 
Kvällen avslutades nere på festvåningen där det var GIRL POWER så de lyste om det. DJ'n spelade de bästa girl power låtarna of all time och alla var såå glada. Som en gigantisk möhippa, önskar min möhippa blir sådär, Haha!
 

Vill tacka Gina Tricot och även Josefin Dahlberg (länk) som bjöd med oss. 
Det bästa av allt, jag har VLOGGAT under HEEELA kvällen.Ska sätta mig och redigera den nu tänkte jag.
Stay tuned!
 
xx Moa 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like