MY FUTURE HOUSE
- Inlägget är i samarbete med Bygghemma.se
 
 
(Inspirationsbilder www.bygghemma.se)
 
Jag brukar ju slänga upp lite collage då och då med antingen kläder eller inredning i form av möbler och det som går till "decor" kategorin. Men jag har aldrig riktigt gjort ett plock av den typ av "fasta" interiören som jag skulle vilja ha i mitt framtida hus, ni fattar?
 
Så i samarbete med Bygghemma.se har jag spanat in deras utbud och tänker här visa er några av mina favoriter, som jag kan tänka mig ha i mitt framtida hus eller lägenhet, Let's go!
 
 
 
(inspirationsbild från Pinterest - Testers från Bygghemma.se)
 
Detta är ju en trend som t.ex min mamma HATAR, och alla som upplevt heltäckningsmattans storhetstid på 80-talet. Men för oss lite yngre generationen som får chansen att upptäcka denna fantastiska sak PÅ NYTT så är det ju fantastiskt, enligt mig! Något som jag överväger att ha i vårt nästa sovrum är just en beige heltäckningsmatta, så gosigt för fossingarna att tassa runt på när man ska till och från sängen.
 
Klicka HÄR  för att komma till Bygghemmas heltäckningsmattor!
 
 
1. HÄR  || 2. HÄR  || 3. HÄR 

 
Kommer ni ihåg när man var liten och pratade om att man antingen var en "guldtjej" eller "silvertjej" , haha? Nu gillar ju jag att blanda när det t.ex kommer till smycken osv, men har nog ändå alltid sett mig som en "guldtjej".
 
Likaså när det kommer till inredning. När jag nu haft kompisar som börjat inreda sina lägenheter så har jag dock förstått hur dyyyrt det är med sånna simpla saker som en blandare och kran (bilderna ovan) i guld eller mässing, men just NU är det faktiskt 10-35% RABATT på dessa hos Bygghemma. Synd bara att det inte riktigt är läge att byta ut våran ... 
 
Klicka HÄR  för att komma till dessa guldiga ovan.
 
 
(Inspirationsbilder från pinterest)
 
Denna detalj tycker jag gör så otrooligt mycket för ett hus. Vi har det hemma hos min pappa och det ger nästan en utomlandskänsla på sommaren när man sitter ute på terassen med belysning i rabatterna, så fint! För att inte tala om bilden från pinterest jag hittade där dom dekorerat med dessa stenar INOMHUS, wow säger jag bara!
 
Och hör här ... Mars ut får du 35% rabatt på dessa, klicka HÄR för att komma till dem.
 
 
Från dekorationsstenar till ytterliggare en utomhusprojekt, Bygghemma har nämligen massor av söta små  Attefallshus Tänk att ha en stor tomt vid vattnet med en mysig stuga helst med ett däck där man kan ligga och kolla upp i stjärnorna natten lång, mysfaktor deluxe!
 
Klicka HÄR f ör att se alla olika hus.
 
 
1. HÄR  (39% rabatt!) || 2. HÄR (20% rabatt) || 3. HÄR  (20% rabatt) || 4. HÄR  || 5. HÄR (20% rabatt)
 
... och slutligen lite inredning i form av möbler (blandat med golv och tapet, hiho) För det första så älskar jag By Rydén som gör dessa fantastiskt fina lampor likt nr 1, är faktiskt på jakt efter en ny vardagsrumslampa så ska kolla in deras sortiment lite extra. Även ett marmorgolv i badrum eller liknande hade varit MAGISKT. Tycker det är super fräscht med vita golv, men tänk er att bryta av med detta ovan i en grönblå nyans, så vackert!
 

Det var allt jag hade, åh blir så taggad på att köpa lägenhet och längtar till den dagen då man bygger hus och få bestämma allt själv. Har redan börjat planerat ;-) *ping* Viktor! 
 
Glöm nu inte att kika in hos www.bygghemma.se om ni vill spara en slant och samtidigt piffa där hemma!
 
Kram /Moa 
 
- I samarbete med Bygghemma.se - 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like