GET INSPIRED: VECKANS BLOGGTIPS
 
Hej kära vänner! 
 
För någon dag sedan fick jag ett DM av en tjej på insta. En tjej som gillade min blogg och ville göra ett "länkbyte". Självklart kikade jag in hennes och klickade mig därifrån med ett leende på läpparna, en otrolig pepp och inspiration! Wow vilken tjej!
 
Kommer ni ihåg när man var yngre och alltid körde "länkbyte" i form av "veckans blogg" och liknande. Vad hände sen? Sen när blev vi tjejer egoistiska och slutade hjälpa och peppa varandra. Vi är ju MEDSYSTRAR och ska väl snarare hjälpa och peppa än dra ner och tävla med varandra? Tror alla vinner på att i längden ha inställningen om att den "vinnande" personen är den som vågar ta hjälp och lyfta människor i sin omgivning. Vad tror ni?
 
Kommer därför starta en ny kategori här i bloggen, like the ooold days som heter just "Veckans Bloggtips". Självklart kommer alla samarbeten vara genuina och jag skulle aldrig "tipsa" om någon/något jag inte stod och trodde på själv till hundra procent. 
 
Så hit me om ni gillar vad jag gör, vill tipsa om mig och samtidigt nå ut med era egna kanaler! 
 

 
Förutom att jag spanade in denna tjejs (vid namn Isabel Kensson) blogg i samband med att hon kontaktat mig, så slog det mig att "men vänta, här har jag ju faktsikt varit inne och spanat förut?" Jag kommer speciellt ihåg ett inlägg som jag kände igen mig själv så otroligt i. Det hette "Det finns en kraft i att aldrig nöja sig", jag vill ständigt ha "mer" och tror jag är långt ifrån ensam om att tänka så. Jag menar, självklart ska man uppskatta det man har, men samtidigt inte underskatta kraften om att aldrig sluta kämpa.
Ni kan läsa inlägget HÄR
 
Ett annat inlägg, som kanske inte är fullt lika djupt men otroligt inspirerande är "6 fördelar med att kliva upp en timme tidigare" Jag gick ju från att snooza för att sedan springa till bussen, till att gå upp
--> TRÄNA --> ÄTA LÅNG FRUKOST --> BLI 100% REDO FÖR DAGEN för bara några veckor sedan, något jag rekommenderar varena person där ute. Ni hittar Isabels argument  HÄR.
 
Så, njut av en underbar start på ännu en helg med lite skönläsning!
Tveka inte att höra av er om ni vill göra ett länkbyte,
Kram /Moa ♥  
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like