CREATIVE NEWS V:10
"Vi får ständigt nyheter tryckta upp i våra ansikten. Men bortsett från all politik och hemska saker så söker vi oss någonstans då och då till en bubbla där det finns tid för att bara vara. lite skönläsning i vardagen helt enkelt! Därför kommer jag ca en gång i veckan samla ihop några kanske heeelt oväsentliga (men intressanta!) nyheter för alla kreativa själar där ute!"
 
(PS kom ihåg att ni hittar alla CN under kategorin Creative News under headern, om ni läser från telefonen kan det hända ni måste tilta telefonen liggandes för att komma åt)
 
 
 
 
Denna vecka tipsar jag om allt ifrån min favorit serie på Netflix atm till vart du hittar sommarens hetaste väska till lyx vs budgetpris.
 
 
Trenden med att klädföretag tar fram kollektioner tillsammans med inlfuencers verkar bara bli större och större. Somliga mer lyckade än andra kanske, eller vad säger ni? 
 
Har tyckt om plagg från många samarbeten men här kommer verkligen min favorit. Lovisa Barkman sätter sin sockersöta touch på kläder som designats tillsammans med Bubbleroom. Lanseringen är om bara några veckor och jag är såå taggad på denna! 
 
Samarbetet känns otroligt genuint och sticker ut från de andra samarbetena, you go girl!
 
 
Det är kanske ingen nyhet att stora modedesigners gör samarbeten med produkt företag som INTE är kläder. Tyckte i alla fall detta var lite roligt. Vem vill inte cykla på en cykel designad FENDI, CHANEL (ja man får med chanel-cykelväskor ...) eller en BMX signerad DIOR?
 
... Om man känner för att punga ut 22.000, 82.000 samt 28.500kr vill säga!
 
 
Jag är ständigt på jakt efter nya serier att bränna av på Netflix, och detta är min nya favorit! Grace & Frankie som spelas av Jane Fonda & Lilly Tomlin är egentligen en "re launch" från en gammal 80'tals serie vid namn 9 to 5 (LÄNK) där Jane och Lilly som unga spelar tillsammans med Dolly Parton.
 
DENNA serie handlar om hur deras män lämnat dem för att gifta sig med varandra, och nu har de alltså bara varandra och ska upptäcka singellivet på nytt. Otroligt lättsam och rolig serie, så skön att ha i "bakgrunden" också, älskar sånna som inte kräver 100% fokusering. 
 
 
 
Instagram fullkomligt svämmar av dessa härliga väskor just nu!
 
Originalet kommer från Cult Gaia och kostar ca 1500kr. Men finns även att köpa i budgetvaraiant på & Other Stories (Länk) , Asos (Länk) och ett nylanserat märke som vi såg på mässan i köpenhamn vid namn Farrow, (@Farrow_Official) dock är deras webbshop ej lanserad än men kan vara värt att hålla koll på!
 
Detta blir utan tvekan en favorit att ta med på resorna i sommar!
 

 
Det var allt för denna vecka,
Kom ihåg att gilla om ni gillar dessa inlägg ♥ 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like