SÅ BLANDAR DU DIN EGEN HAIR COCTAIL
 
Här kommer ett litet tips på hur jag tar hand om mitt hår nu under sommaren. Det gäller att skydda håret extra mycket då solens starka strålar gör att det lätt blir slitet och tappar färg (om man har färgat hår som jag)  
 
 
Denna mousse från märket Milk Shake fick jag av min kära bonusmamma Helén för några månader sedan. Den användes dels vid ett tillfälle då vi la i en toning i mitt hår (bild nedan) meningen är alltså att du kan blanda ut moussen med olika färgbomber, håller x antal tvättar och sliter mycket mindre på håret.
 
 
 
På bilderna ovan ser ni hur vi bara blandat i färgen (också från Milk Shake, här i nyanserna brown + beige blond) med moussen, super enkelt att göra hemma om man vill ha en uppfriskande ton av sin nuvarande hårfärg, något som samtidigt fungerar som en vanlig inpackning. 
 
 
 
... Den fungerar även som värmeskydd samt har en vårdande/uppbyggande effekt. Jag använder den dagligen i handukstorkat hår efter jag duschat och märker verkligen skillnad på mjukheten då det torkat!
 
 
 
Har jag nämnt att den luktar grädde? Känns bokstavligt talat som att doppa håret i en milkshake, och vem vill inte svänga omkring med ett sånt fantastiskt doftande hår? ;-) 
 
 
Klicka HÄR för att komma till resten av Milk Shake's produkter, har även testat både schampo och balsam och varit jätte nöjd, så kan varmt slå ett slag för dem också!
 
Hoppas detta gav er någon klarhet i djungeln av hårvårdsprodukter kära ni,
Kram /Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like