I TOOK HER TO STEAM HOTEL
Ni som hängt med i min mystory både på instagram (@mooaalm) och snapchat (Moaalm) har även fått hänga med på ett litet överraskningsdygn som jag fixat med ... 
 
 
Då My fyllt år tänkte jag att det kunde vara lite mysigt för oss att komma iväg själva, bort från grabbarna och bara snacka skit och ha lite kvalitetstid, vem behöver inte det lixom?
 
 
Jag hade inte sagt mer än att hon skulle "packa en extra outfit som var fin för kvällen" till jobbet på torsdagen.  För att hon inte skulle misstänka något roddade jag med bikinis, lite backup outfits och allt annat vi kunde behöva! (inkl bubbel såklart, haha!) 
 
 
När vi kom fram till hotellet möttes vi av en jätte trevlig receptionist som berättade att vi blivit uppgraderade till ett ännu finare rum, woho! Hur tur hade vi inte med det??
 
 
 
 
Vi bytte om för kvällen och skålade in 24h av mys!
 
 
 
 
 
 
Jag hade bokat bord uppe på 18e våningen och Locavore. Det kom in tapas efter tapas och oj så gott det var! 
 
 
 
 
Jag bar kjol och topp från NAKD (ni hittar det i min senaste HAUL här!) väska som jag ej minns vart jag köpt från Palma. 
 
 
 
Frukosten var MAGISK. Har ju varit på Steam förut med Viktor så jag visste lixom vad som väntade(!!)
... och att dem stänger redan 9:30, är det inte ovanligt tidigt? Vi var i alla fall uppe med tuppen och käkade en lång härlig frulle! 
 
 
 
 
 
Vi avslutade gårdagen med att checka in i spaet. Där låg vi i en pool med utsikt över fina mälaren!  Ps, hur otroligt vacker är inte interiören där uppe? Kändes som att man var i New York ett tag, så coolt! 
 
Tåget gick hem igen strax efter lunch, My skulle vidare för några timmars jobb och jag åkte hem till Viktor som äntligen hade kommit hem från Dalarna, sedan hade vi en mysig eftermiddag/kväll med film och soffahäng!
 
Fler bilder kommer från Steam, passade på att fota några bikinis jag köpt från Zaful och bara ÄLSKAR!
 
Ha en mysig lördag hörrni!
Kram /Moa 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like