EN HÄLSNING FRÅN PARADISET
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baddräkt - Oysho / Hatt - Second hand / Klocka - Tommy Hilfiger 
 
Okej ... får verkligen med handen på hjärtat be om ursäkt över alla tiotusen bilder detta inlägg innehåller. Men såå magiskt det är här, ni ser ju själva!
 

 
Gårdagen
bjöd på i princip moln hela dagen, med nåågra få solglimtar, även om det är 26+. Vi kollade sverige matchen där regnet stod som spön i backen utanför restaurangen, rätt mysigt ändå.
 
Idag
är det super härligt och vi har (faktiskt) varit ute och sprungit på morgonen, jag trodde jag skulle dö då det inte funnits riktig tid till att hålla uppe träningen där hemma senaste veckorna. Men så sover man gott på stranden sen, håller ni inte med mig? 
 
Ikväll
har hon som äger hotellet (sån fantastisk människa, genuint snäll verkligen!) hjälpt oss boka en taxi till kvällen, som kör oss upp till en restaurang uppe i bergen. Ska tydligen vara magisk utsikt, så hoppas molnen håller sig borta <3 
 
En fråga till er,
Är det något ni vill att jag delar med mig av lite extra under resan? Bästa restaurangen, om man bör hyra bil, vart man ska åka, finaste stränderna etc...? Släng in en kommentar så svarar jag! 
 
Massa Kramar!
/Moa 
 
 
 
Orsakulla mamma vid 20 nu lärar & doula

Ser härligt ut :). Underbart att få hänga på stranden så där :)

Svar: Tack så mycket, verkligen magiskt! kram
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like