SÅ BLANDAR DU DIN EGEN HAIR COCTAIL
 
Här kommer ett litet tips på hur jag tar hand om mitt hår nu under sommaren. Det gäller att skydda håret extra mycket då solens starka strålar gör att det lätt blir slitet och tappar färg (om man har färgat hår som jag)  
 
 
Denna mousse från märket Milk Shake fick jag av min kära bonusmamma Helén för några månader sedan. Den användes dels vid ett tillfälle då vi la i en toning i mitt hår (bild nedan) meningen är alltså att du kan blanda ut moussen med olika färgbomber, håller x antal tvättar och sliter mycket mindre på håret.
 
 
 
På bilderna ovan ser ni hur vi bara blandat i färgen (också från Milk Shake, här i nyanserna brown + beige blond) med moussen, super enkelt att göra hemma om man vill ha en uppfriskande ton av sin nuvarande hårfärg, något som samtidigt fungerar som en vanlig inpackning. 
 
 
 
... Den fungerar även som värmeskydd samt har en vårdande/uppbyggande effekt. Jag använder den dagligen i handukstorkat hår efter jag duschat och märker verkligen skillnad på mjukheten då det torkat!
 
 
 
Har jag nämnt att den luktar grädde? Känns bokstavligt talat som att doppa håret i en milkshake, och vem vill inte svänga omkring med ett sånt fantastiskt doftande hår? ;-) 
 
 
Klicka HÄR för att komma till resten av Milk Shake's produkter, har även testat både schampo och balsam och varit jätte nöjd, så kan varmt slå ett slag för dem också!
 
Hoppas detta gav er någon klarhet i djungeln av hårvårdsprodukter kära ni,
Kram /Moa 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
EN HÄLSNING FRÅN PARADISET
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baddräkt - Oysho / Hatt - Second hand / Klocka - Tommy Hilfiger 
 
Okej ... får verkligen med handen på hjärtat be om ursäkt över alla tiotusen bilder detta inlägg innehåller. Men såå magiskt det är här, ni ser ju själva!
 

 
Gårdagen
bjöd på i princip moln hela dagen, med nåågra få solglimtar, även om det är 26+. Vi kollade sverige matchen där regnet stod som spön i backen utanför restaurangen, rätt mysigt ändå.
 
Idag
är det super härligt och vi har (faktiskt) varit ute och sprungit på morgonen, jag trodde jag skulle dö då det inte funnits riktig tid till att hålla uppe träningen där hemma senaste veckorna. Men så sover man gott på stranden sen, håller ni inte med mig? 
 
Ikväll
har hon som äger hotellet (sån fantastisk människa, genuint snäll verkligen!) hjälpt oss boka en taxi till kvällen, som kör oss upp till en restaurang uppe i bergen. Ska tydligen vara magisk utsikt, så hoppas molnen håller sig borta <3 
 
En fråga till er,
Är det något ni vill att jag delar med mig av lite extra under resan? Bästa restaurangen, om man bör hyra bil, vart man ska åka, finaste stränderna etc...? Släng in en kommentar så svarar jag! 
 
Massa Kramar!
/Moa 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VLOGG - VI DRAR TILL GREKLAND
 
Här kommer vloggen från resan hit, med någon dags försening på grund av internet som ej ville samarbeta. Ändra till full HD innan ni kikar, lämna gärna en kommentar om ni vill se mer videos :)
 
Ha en underbar dag!
/Moa
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STRIPES AND SUNSET
 
 
 
 
 
 
1. HÄR / 2. HÄR 
 
Första kvällen är gjord här på ön, vi bestämde oss för att försöka lokalisera vart allt låg och jag drog på mig en skön jumpsuit att kunna promenera i. 
 
Idag har vi njutit av frukost vid stranden och sedan gått på en liten promenad då himlen var täckt av moln. Nu börjar det spricka upp och vi ska ta med oss våra saker ner till stranden, hur nice förresten att hotellet har en egen strand? Ska visa er bilder sen!
 
Ps, håller på att ladda upp en vlogg från resan hit. Internet är inte super snabbt så det tar sin lilla tid, räkna med att den är uppe efter lunch!
 
Kram på er! /Moa <3 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HELLO VACATION

(null)

(null)

(null)

(null)

Baddräkt - Zaful 

Hej vänner! 

Började dagen med att fixa en grej med mitt pass hos polisen (är det bara jag som blir nervös av att få besvara "kontrollfrågor"? Stammade fram mina föräldrars adresser efter lite betänketid, har ju trots allt inte bott hemma på två år nu) 

Väskan är packad och jag sitter i skrivande stund i frisörstolen för att få ett fräscht sommarsvall tills vi åker, i morgon (!!) Efter måånga timmar övertid på kontoret senaste veckorna ska det bli SÅ skönt med lite semester. 

Ps, Ska återgå till mitt vanliga dagliga bloggande där borta nu när jag ej har massa jobb i vägen, kommer dela med mig av bästa tipsen och platserna vi besöker, lovar! 

Kram hjärtan! 
/Moa 

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg