LÄGES KOLL
(null)

Började veckan med att ta en frukost på Brunkebergs med Sara för att catcha upp efter min resa, och för att jag skulle rådda allt själv på kontoret resten av veckan. 
(null)
... en av alla saker som det är fokus på just nu, att skicka ut dessa härliga Superga x World Cup skor till  utvalda profiler/influencers. Så balla, Ellerhur?
(null)
... Sedan var det dags för match, jag och My gick dit ungefär hälften av Stockholms befolkning befann sig, på TAK med utsikt över storbildsskärm och stan i bakgrunden. Sån stämning, heja Sverige! 
(null)
... Torsdagen var egentligen tänkt att jag skulle träna, men det hela slutade med att jag mötte upp Viktor efter jobbet på MOS, tog en ceasarsallad på Le Crossiant. Sen kom även My och det blev lite shopping gjord den dagen trots allt! 

(null)
Just nu befinner sig jag, min moster, mamma och mormor ute i Tyresö. Jag och min moster har planerat detta som en sen mors dag present och har  låtit spika massa roligheter framför oss i helgen! 

Trevlig helg vänner!
/Moa 


Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THE GOLDEN BEACH
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skal - Ideal of Sweden / Baddräkt FL Swimwear (@flswimwear) / Sjal - Vintage
 

 
Här kommer resten av bilderna från en av de vackraste stränderna vi besökte på resan, Golden Beach. Den låg på andra sidan ön, ca 1,5h från vårt hotell, så vi passade på att åka dit dagen vi hyrde fyrhjuling direkt efter att vi varit uppe i bergen som låg bara någon ynka kilometer därifrån. Att vara på stranden, se ut över vattnet och ha hundratals meter höga berg bakom sig på andra sidan var verkligen magiskt!
 
Dock så började det regna en kort tid efter att vi anlänt, så vi packade ihop oss på fyrhjulingen och körde hemåt. Kan VARMT rekommendera att hyra något slags fordon om ni åker till Thassos, eller vilken ö som helst egentligen, för wow vad man får uppleva saker! 
 
Vill även slå ett till slag för otroligt grymma Felicia som sytt min baddräkt. En otroligt grym och driven tjej med ett hjärta av guld! Om ni behöver en ny baddräkt, efter EGNA mått i princip så hör av er till henne. Instagram @FLSWIMWEAR och finns även på Facebook. 
 
Kram på er /Moa 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OM PENGAR, DRÖMMAR OCH FRAMTID
Hej gänget, 
 
Som ni vet så är jag tillbaka på hemmaplan igen, tillbaka i ett något kallare Stockholm, hemma från en otroligt mysig resa, fylld av energi, utvilad, glad, och allt detta i ett stort moln av kärlek som vuxit sig större och större under varje dag som gått. Är det bara jag som blir som kär på nytt varje gång jag reser? både till människorna i min omgivning och världen, naturen och det faktum att resa. 
 
Har även hunnit tänka en hel del under veckan som gått, trots att det bara var just en vecka så har vissa poletter lixom trillat ner och fått mig tänka allt klarare kring saker och ting, drömmar och framtid.
 
 
 
 
... Det är inte alltid lätt att veta vad man tänker, tycker eller står. Jag är 21 år och fram tills för något år sedan har jag snarare varit personen som sagt "varför inte?" än "varför?", varit personen som inte brytt sig om vad någon i världen tycker snarare än den som tänker ett extra varv innan den gör något. Skulle väl kanske säga att jag fortfarande är väldigt målinriktad och har en stark tro på vad jag vill göra, men verkligheten kommer ikapp en något när man blir "vuxen", och då är det lätt att tappa sig själv. 
 
 
 
...Det finns något som kallas "21års krisen", låter som världens töntigaste grej, men det är oftast då du börjar ändra riktning i ditt liv, börjar ifrågasätta dina drömmar och om det inte är du som gör det så är det garanterat någon annan som får dig ur balans. Man har inte bara gått ut skolan, man har lämnat den bakom sig ganska rejält (om du börjat plugga kanske du har flyttat till en ny stad ...) hunnit skapa sig ett liv som man antingen är väldigt nöjd med eller inte gillar alls.
 
 
 Trots att jag kännt att jag haft en vardag som flytit på, ett otroligt roligt jobb där jag får chansen att lära mig nya saker och möjligheten att visa vad jag kan, och ta ansvar, VARJE dag, en mysig liten lägenhet, ett drömförhållande och vänner jag älskar över allt annat så har det varit en liten gnagande känsla i bakhuvudet varje dag.
 
 
 En slags inre stress om att inte räcka till på ALLA plan (pratar självklart om bloggen och sociala medier), där jag egentligen inte har några förväntningar från någon eller några, mer än just det - mig själv och mina drömmar!
 
Jag brinner för att fota, skriva och vara kreativ. Så det är väl kanske ingen hemlighet att det är det jag vill syssla med. Mycket av detta får jag ju faktiskt ut på mitt jobb idag och jag älskar det. Men att kunna berätta min alldeles egna historia och faktiskt leva på det är verkligen min största dröm.
 
 
Man kan prestera i allt, men inte samtidigt. 
 
 
Jag och Viktor har pratat om att flytta utomlands, något som jag blev allt mer fast besluten vid efter denna resa. Jag mår 99% bra av att bo i Sverige, men att upptäcka världen får mig att må 120%, och om det är så vore det ju ganska tråkigt att endast nöja sig med 99? Eller hur? 
 
 
 
Jag har heller aldrig varit den som brytt mig om pengar, även om jag har haft det gott ställt och blivit uppfostrad med lärdomen av att ha respekt för ekonomi. Jag har under min skolgång till exempel hellre gått till second hand butikerna, med känslan av att mixa unika plagg och accessoarer med lite dyrare plagg hand än att köpa min outfit från skyltdockan rakt av för att det är "senast" och "dyrast" just nu.
 
 
 
Säger inte att jag någon gång skulle tacka nej till en lyxig designerväska, men det är just mixen av plaggen i en outfit som får mig intresserad, det är så du uttrycker din historia och det som gör dig unik. Känner inte att jag behöver bevisa mitt värde i plaggen jag bär. 
 
 
Har aldrig heller ställt mig frågan "vad min dröminkomst är", utan snarare "vad mitt drömjobb är". Det var inte förens nyss då en vän frågade "Men Moa, du vet väl vad din drömlön är?" som jag började reflektera över detta, och självklart är en dröm att vara ekonomiskt oberoende, men har nog aldrig hittills gjort val i livet där jag styrts enbart av pengar. 
 
 
 
Baddräkt - FL Swimwear (länk) / Sjal - Vintage 

 
Jag vill leva så gott jag kan idag, just här och nu. Ibland är det bra att leva i nuet, men självklart kan det vara nyttigt att tänka på framtiden. Sedan vi kom hem från resan har jag tagit bort alla konton på banken och fördelat upp mina besparingar på endast två saker, resa och boende. Jag vill resa världen runt, fylla mitt minne med upplevelser och någon gång i framtiden köpa mitt första boende utomlands. 
  
Känner att detta inlägg blev otroligt luddigt, men jag kände att jag var tvungen att ventilera lite tankar som går i mitt huvud just nu. Hoppas ni fick ut något av detta och kanske börjar reflektera i egna tankebanor, 
 
Vart är du när du mår som bäst, och kämpa för att få det till din vardag!
 
Cheers to the future! 
 
Love, Moa
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DOLCE & GABBANA HIGH SUMMER -18 EN BLOMSTRANDE LYX
 
BYXOR  HÄR.  / TOPP - HÄR.  / SKOR - HÄR.  / HÅRKLÄMMA - HÄR. 
 
 
 
 
 
SJAL - HÄR / ÖRHÄNGEN - HÄR / ARMBAND - HÄR / SOLGLASÖGON - HÄR / VÄSKA - HÄR
 
 
 
 
SOLGLASÖGON - HÄR / ÖRHÄNGEN (ANANAS) - HÄR / ÖRHÄNGEN (KRISTALLER) - HÄR / SCARF - HÄR 
 

Min absoluta största crush i modevärldens just nu går till ... Dolce & Gabbana! Deras sommarkollektion får mig vilja att sommaren aldrig tar slut med alla dess färger, mönster och knastrande kristaller. Håller ni inte med mig?
 
Min största dröm just nu är att äga en väska från deras senaste serie, kanske inte det smartaste att köpa en väska som liknar en färg och mönsterexplosion som första riktiga designerväska, men man kan ju alltid drömma. Tur att man kan skapa sig en minst lika snygg stil i budget variant ;-)
 
HÄR har ni resterande del av kollektionen!
 
Ps, glöm inte att gilla inlägget om ni gillar det ❤
 
Kram /Moa 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SOMMARFRÄSCH MOBIL IGEN
(null)


(null)

(null) (null)

- I samarbete med Holdit - 

Tillbaka på hemmaplan och tillbaka till rutiner. Träning har dock varit långt ifrån rutin för mig på sistone då jag kommit ur hjulet helt i samband med jobb. I morse bestämde jag och Viktor oss för att sticka iväg till gymmet i alla fall, bort från en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag med resväskor och dylikt. 

Efter träningen möttes jag av en härlig liten present i brevlådan från Holdit som jag samarbetar med. Älskar deras skal och det är alltid kul att se va de hittar på härnäst! Dessa kom från deras senaste kollektion och jag älskar dem, 

För att spana in hela kollektionen, se deras hemsida www.holditbrand.com eller Instagram såklart @holditbrand 🤳🏼 

NU - storstädning av lägenheten! 
Love / Moa 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg