🏡 VÄLKOMMEN HEM 🏡
- Hemma i Godkärra hos mami, ni alla kan följa @Godkarra_lantgard på instagram om ni vill se mer av huset - 
 
 
Dagen startades med frukost ute i gräset, tänk bara sen när verandan är klar så härligt att ta sitt morgonkaffe där? Sedan var det dags för mig att ta mig i kragen, på med löpardojjorna och Dante påkopplad för springtur...
 
 
 
Energi boozt deluxe, hiho!
 
 
Finaste killen som snart blir ett år ❤
 
 
Till middag ställde sig mamma i köket och fixade iordning världens godaste lax, som vi snodde in i folie och la på grillen. Serverades till färskpotatis och kall sås, ja ni hör ju ...!
 
 
 
Finaste morsan i stan, kommer jag någonsin bli hälften så snygg när jag är 40+ är jag lycklig, haha! 
 
 
 
 
 
Denna allé är helt klart ett av de finaste med gården, får sån ro i själen varje gång jag vandrar ner för grusgången mot fina huset!
 
 
Detta är verkligen att komma hem, trots att gården inte ens varit mammas och familjens i ett år så är "landet" i sig, bort från storstan, rum för att andas otroligt viktigt för mig. Har aldrig så mycket energi när jag är tillbaka i storstadspulsen efter en vecka eller bara en helg hemma i detta lugn! 
 
Kort info om gården: 
Bygdes 1870-talet, Håller just nu på att renoveras av familjen och kommer även så småningom att öppna upp för att "bo på lantgård" samt butik/lanthandel etc. För mer före/efter bilder följ @godkarra_lantgard på instagram HÄR.
 
Nu hjärtan ska jag sova, 
i morgon åker jag vidare mot Falun och mot pappa med familj, då kommer även Viktor
... Tänk att jag redan börjat sakna honom, haha! ❤
 
Love /Moa
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like