SUNDAY SUMMARY
Hej hjärtan ❤
 
Här kommer lite bilder från min söndag ...
som startades med en sovmorgon och en tom kudde bredvid mig. Då min lördagskväll kvällen innan bestått av jobb för att sedan sitta själv hemma i läggan då alla vänner var bortresta och Viktor likaså.
 
Väntade in Viktor som kom hem vid 11 tiden, och innan dess hade jag både hunnit städa, träna (applåd) och packa i ordning matsäck för lite häng på klipporna.
 
Vi tog några svalkande dopp och rullade hemåt på cyklarna för att sedan ...  
 
 
... Svira om för lite sushi! 
 
 
... Vi käkade på Nonni Sushi som ligger här i Solna och det är baske mig den gooodaste sushin jag någonsin ätit. Super trevlig personal och WOW vad de kan sin sak, stark rekomendation! 
 
 
Både jag och V tog en varsin California Roll, tror bestämt det är min favorit numera! 
 
 
 
❤ 
 
 
... Vi tog cyklarna vidare till MOS för lite kvällsshopping. Så skönt att det bara tar några minuter att cykla bort till i princip alla butiker man behöver!
 
 
 
 
 
Min outfit: T-shirt från NA-KD / Kjol från NA-KD / Skor från NA-KD x Andrea Hedenstedt / Solisar från Céline / Väska från butik i Spanien 
 
Hehe, man hade ju nästan kunnat tro min outfit var sponsrad ;)

 
Så mysig dag i alla fall, i morgon blir det back to work på PR kontoret. Har varit ledig då vi haft stängt under två veckor, så i morgon är vi tillbaka med friska tag - och mycket står på agendan, event mm! 
 
Hoppas ni får en grym start på en ny vecka!
Kärlek /M ❤
 
JUNITJEJ

Så gott det ser ut!

Svar: Det var magiskt!! Hihi
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like