ūüéě MYSIGA FILMER ATT SE OM SOMMARKV√ĄLLARNA ūüéě
 

 
 
Hej v√§nner! ‚̧¬†
 
Åh, nu kommer jag med världens mysigaste filmtips här till er. Jag kan tycka det är mysigt att komma in och se en riktigt bra film om kvällarna på sommaren, även om det är varmt och soligt på dagen. Kommer ihåg när jag och V bodde i Oslo, då hade vi filmmaraton på balkongen med massa kuddar och täcken på, riktigt mysigt! 
 
Här kommer tre filmer som vi sett de senaste dagarna. 
 
 
 
The Firm
 
Tom Cruise spelar huvudrollen i denna amerikanska thriller från -93, han får jobb på en advokatbyrå som visar sig vara något skum och både han och hans fru dras in i ett drama. Hur som helst, älskar känslan i denna film! Sippandet på flamingodrinkarna och alla fina outfits ;-)
 
Så mysig film att se på kvällen!
 

 
 
Mona Lisa Smile 
 
... Eller Mona Lisas Leende som den heter på Netflix. Detta är min absoluta favorit!
 
Huvudrollen spelas av en vacker ung Julia Roberts, som precis fått ett lärarjobb på en av englands äldsta och mest konservativa skolor för flickor. Detta är historien om hur "the good girl" samt "the american dream - wife" ifrågasätts och nya tankar om karriär för kvinnor sätts i rullning.
 
En riktig GIRL POWER film!
 

 
 
 
Notting Hill
 
Hugh Grant spelar huvudrollen i denna film, äger en rese-bokhandel på marknadsgatan Portobello Road i london, en dag kommer årtiondets filmstjärna "Anna" spelad av Julia Roberts (hon tycks vara överallt ... hehe) in i butiken och de startar en flirt.En typisk film där en "no one" karaktär blir kär i en filmstjärna och inleder ett "förbjudet" förhållande. 
 
Ganska förutsägbar film men älskar de mysiga kvarteren i London
och vart alla scener utspelar sig!
 

 
 
Love /M¬†‚̧
 
Tuva

Superfina filmtips!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like