SATURDAY INSPO || PLANER INFÖR MODEVECKAN ...
 
 
Hola amigas! 
 
I morse ringde klockan strax efter 08:00. Men både jag och V låg och snoozade minst en timme innan jag pallrade mig upp, satte på kaffe och värmde lite pannkakor som vi käkade framför TVn till frukost. En riktig lördagsmorgon med andra ord, hiho!  Jag har fram tills nu suttit och fixat med en liten presentation som ska hållas av mig och My i början av nästa vecka. Är såå spänd men så glad över ett möte vi kommer ha, och hoppas verkligen det går vägen! Ni kommer få höra mer om det sen! 
 
Snart är det ju faktiskt MODEVECKA här i stan, veckan då alla fashionistas kryper ut ur sina små hyddor och strålar som mest! Eller vad säger ni?! Jag nämnde lite snabbt i tidigare inlägg att jag ska gå på en del visningar sen kommer jag självklart finnas utanför och fota fota fota massa streetstyle också. Tycker verkligen det är såå kul! Ni har ju en mapp här uppe bland mina kategorier som heter "Fashion Week", där hittar ni det mesta (om jag lagt in allt!) av det jag fotat tidigare år på modeveckan. 
 
Fashionweek har ju redan ägt rum i andra städer i år innan den landat här i Stockholm, och man kan redan hitta massa inspiration från bl.a Paris FW 2018 om man letar på pinterest. In och följ mitt konto HÄR om ni vill se mina favs!
 
Nu, mot jobbet!
Trevlig lördag /Moa ♥ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like