RELAXED, HAPPY & CRAZY IN LOVE 2018!
Gott nytt ååår på er!!  
Här är ett gäng bilder på mitt nyår.
 
 
 
 
Jag och Viktor körde spontant deluxe hela kvällen genom. Vi chansade på lite olika spa'n och hade turen att få en plats på Selmas Spa, som ligger på taket av Clarion Hotel Sign mitt i stan. 
 
 
 
Där var vi och myste runt, badade i deras 37 gradiga utomhuspool, bastade, käkade jordgubbar och drack ett varsitt glas champagne. Var verkligen så mysigt, Kan verkligen rekommendera! 
 
 
 
Vid 18 tiden lämnade vi in badrockarna och åt en snabb middag på stan (eller ja, tanken var att den skulle vara snabb, då jag satt där helt ofixad och osminkad, men då det var så högt tryck så blev vi kvar en timme extra, och vi båda (jag) började bli stressade över att inte hinna till Hotellet innan vi skulle ut igen!) ... 
 
 
 
 
 
 
Vi hade bokat ett rum på Birger Jarl som ligger på Norrmalm ( i efterhand så hade vi ju faktiskt lika gärna kunna sovit hemma ... haha! Men hela gejen kändes bara lite mysig!). Vi båda svirade om, jag sminkade mig och sedan hoppade vi in i en taxi tillbaka mot stan!
 
 
... Målet var att hitta en takterass (likt resten av Stockholms invånare). Vi lyckades i all fall ta oss in på Scandic Continental som har utsikt över hela slussen! Otroligt mycket folk men musiken  var grym och alla var glada!
 
 
Happy New Year! ♥ 
 
... Klockan slog 00:00 och där med var 2017 slut och 2018 påbörjat! Jag fick en kyss av killen jag blir mer och mer kär i för varje dag (om det ens är möjligt?) och min kväll kunde inte blivit bättre! 
 
Är såå himla himla taggad på detta året och vad det har att bjuda på!
Ska fortsätta det som jag avslutade det tidigare, och som rubriken lyder - Tillfreds, Glad och Kär! 
 
Nu gör vi detta år till det bästa!
Puss /Moa ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like