MITT VLOGGÅR || YAY OR NEJ?
Efter en sammanfattning i bildformat kommer även en liten årssammanfattning på video... Det har ju faktiskt blivit en och annan film under året! Jag inser självklart att jag inte har haft världens bästa kvalité att bjuda på vilket jag ska ta tag i detta år, verkligen! Youtube är något jag vill utveckla och NI måste hjälpa mig. Kom gärna med era bästa tips så fixar jag en ny kamera! (kan behövas lite tips där med!) så hit me!
 
 
Här är några videos från året ..
 
 
Jag började året med att träffa två tjejer som frågat om dem fick plåta min kollektion jag gjort till slutvisningen sista året på gymnasiet ett år tidigare, super kul men otroligt kallt då vi fotade i en nerlagd fabrik!
 
 
På våren beställde jag hem en hel drööös med bikinisar, många från Zaful.com som jag tidigare hört fått både bra och dåliga recensioner. Jag bestämde därför att göra en video, hur satt dem? Well, have a look!
 
 
Jag och Viktor flyttade till Stockholm i juni, och en vecka senare satt vi på ett flyg på väg till en sista minuten resa vars hotell vi bokat samma natt. Spontant, men så himlans kul vi hade! (Finns även en till video från resan på min kanal HÄR!)
 
 
Jag hade ett samarbete med företaget Desenio som tillverkar posters, och visade med en video hur jag stylade dem på väggen! 
 
 
Har ni sett hur vår lägenhet såg ut innan vi flyttade in? Haha! Det blev en och annan förändring och piff! ;-)
 
 
Modeveckan var i stan och jag var på en del visningar! Nu står det inte på förens nästa modevecka är här, om bara några veckor...! Så det är i hög tid att norpa åt sig lite inbjudningar, woho!
 
 
 
Min 20 års present var en resa till Barcelona med världens bästa mamma, moster och mormor! Hade världens roligaste weekend med massor av skratt, god mat och shopping! 
 
 
 
Årets höjdpunkt då det kreativa inom mig slår en liten glädjevolt, Halloween! Egentligen så bestämdes allt lite i sista sekunden, men jag hade en super rolig kväll hemma i Falun med alla tjejerna! Se hur jag knåpade ihop min outfit ...
 
 
.. Och till slut, christmas time! Jag gjorde en adventskalender som klarade sig ända fram till lucka 3 av 4, haha! Lucka 4 ligger fortfarande på posten någonstans i Sverige, det kanske blir en sista Lucka till påsk. Skämt åsido, Vi får hoppas den trillar ner i brevlådan i dagarna. Den är verkligen riktigt bra och jag LOVAR att den är värd all väntan! Saving the best for last ;-) 
 
Glöm nu inte att KOMMENTERA nedan om vad ni vill se av mig på Youtube, och ge mig all cred positivt/negativt som jag kan få! 
 
Kram /Moa
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like