CREATIVE NEWS V:1
 
 
NYTT ÅR NYA TAG!
 
Då kör vi igång med något jag småstartade lite med under de sista veckorna av 2017, men som fick ett litet uppehåll på grund av adventskalendrar hit och dit. - Creative News! 
 
Tanke:"Vi får ständigt nyheter tryckta upp i våra ansikten. Men bortsett från all politik och hemska saker så söker vi oss någonstans då och då till en bubbla där det finns tid för att bara vara. lite skönläsning i vardagen helt enkelt! Därför kommer jag ca en gång i veckan samla ihop några kanske heeelt oväsentliga (men intressanta!) nyheter för alla kreativa själar där ute!"
 
Let's Go!
 
 
 
Först var det IKEA x Balenciaga som blev modebranschen stora snackis och nu följer ännu ett designsamarbete för den svenska stoltheten (eller?) IKEA. Nämligen BEA for IKEA. Det var först under gymnasiet jag fick upp ögonen för duktiga Bea Åkerlund, en svensk stylist och designer som mest är känd för att ha stylat världsstjärnor som Lady Gaga, Beyoncé, Britney Spears, Madonna etc, i hennes galna idéer och kreationer. 
 
Kollektionen med namnet "Omedelbar" har sverigepremiär 9 mars men kommer även visas på modeveckan nu 21-23 Jan. Vore så himla coolt att se! Videon är bara helt sjuk, haha!
 
Spana in videon HÄR!
 
 
 
 
 
I våren får man både plocka fram sina gröna FINGRAR och PLAGG. Denna äppelgröna kulör är nämligen en av vårens hetaste färger, och jag kan förstå varför! Har en mockakavaj som går i samma ton som kollaget ovan och (var tvungen att infoga ett gammalt kollage där jag bär den ... hiho!) och jag ÄLSKAR den! 
 
Skynda våren, skynda ... 
 
En av världens absolut största designers Gianni Versace startade modehuset Versace 1978 i Italien. Efter att ha dominerat modebranchen (vilket märket fortfarande är med och gör ...!) i nästan 20 år så blev Gianni skjuten utanför sitt hem i Miami. 
 
Nu kan DU boka ett rum i Giannis gamla Miami Manison eftersom att det gått och blivit ett hotell med namnet "Villa Casa Casuarina". Hur coolt? ... och inredningen är magisk!
 
Ni har hotellets galleri HÄR samt kan läsa hela artikeln HÄR!
Gissar dock att man behöver ställa in några semesterresor för att ha råd med en natt ;-)
 

Ps ... 
Glöm inte att GILLA om ni gillar inläggen ♥
 
Love / Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like