ALL PLANS LEADS TO YOUR END DESTINATION ...
 
 
 
 
 
 
Så nöjd över min nya almanacka (vet att det står dagbok på ... men den funkar utmärkt som almanacka, hiho!) och även den söta lilla boken som jag fick som en liten julklapp av Stories innan jul! Så fin! 

 
Men hörrni. Lyssna på det här, För ett år sedan, 1 januari 2017 skrev jag DET HÄR inlägget, där jag beskrev mina tankar inför kommande året med dessa ord:  "Om målet nu är att vara nöjd med år 2017, planera in de sakerna som får ditt hjärta att slå ett extra varv. Om du har ett långsiktigare mål, planera in vad du måste göra DET HÄR året för att uppfylla dina drömmar i framtiden. Ett steg i rätt riktning är fortfarande närmare än inget alls!

 
Så vad gjorde jag 2017 då? Uppfyllde jag mina drömmar egentligen?  Mitt 2017 innefattade lite av allt ...
 
- Jag avslutade mitt år borta i Oslo, och så även dansen. Vilket på sätt och vis var samma sak som att avsluta en dröm. Ibland måste man se det i ett större perspektiv, och då jag inte kände att livet som tävlingsdansare gav mig den glöd som det gjort tidigare så tog jag med mig alla erfarenheter jag fått och sökte nya äventyr.
 
 
- Nu när dansen var borta hade jag modevärlden i sikte och efter att ha hoppat runt på en hel del praktiker och fått en hel del kontakter under de senaste åren beslutade jag mig för att söka mig mot ett mer långsiktig resa, vilket jag lyckades med!

 
Jag är egentligen inget för horoskop, men jag kom faktiskt över och läsa ett som berättar hur "fantastiskt" heela ditt år kommer bli i en tidning nu när jag var hemma över julen, och där stod det faktiskt att jag detta år kommer fokusera mer på en och samma sak hela året jobbmässigt och till skillnad från tidigare inte ha tusen bollar i luften. Vilket kanske stämmer ganska bra! Haha ... usch, här sitter jag och skriver om horoskop, Tant Moa 93 år. Men ni fattar ;-) 
 
Vi får väl se om jag kan göra en sån här recension av 2018 om ytterliggare ett år... Spännande!
Kram på er! /Moa ♥  
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like