CPH - DAY 1
 
 
 
 
 
 
Efter vi landat (40 min efter tidtabell ...) slängde vi av oss väskorna på hotellet  (som förresten är helt underbart, bilder kommer!) och gick till den första mässan, Revolver. Det är tydligen inte ens den största, men OJ så stort det var och hundratals olika montrar och varumärken.
 
 
Jag strosade runt på egen hand när Sara var på möten och upptäckte så mycket fina varumärken!
 
 
 
... Dessa ska jag helt klart slänga ett extra skarpt öga på inför kommande säsonger. Essentiel Antwerp, feminint, klassiskt och lekfullt!
 
 
Skorna kändes som en D R Ö M just nu! 
 
 
Vackra skapelser från ett nytt märke som jag ej visste fanns vid namn All at Sea. Sidenkaftaner och mycket print påminde om 70 talet, i lyxförpackning!
 
 
 
Stine Goya visade upp ett par otroligt glammiga stövlar mitt bland alla chiffong och sidenskapelser! It's ALL in the details, och vi gillar!
 
 
F.A.S är ett utav våra varumärken som befann sig på mässan. En liten sneakpeek på AW18 kollektionen (man visar ju alltså hösten 2018 som kommande kollektion nu ... förvirrande kanske) Så mycket fint!
 
 

 
Nu ligger jag i sängen tillbaka på hotellet, helt slut i ben och huvud efter ett event vi var på nu ikväll tillsammans med skovarumärket GRAM. Lämnade kameran hemma, men finns på min instastory för den som vill se det lilla eeeextra, hiho (@mooaalm). 
 
Stay tuned för vidare uppdatering under morgondagen.
Godnatt på er! /Moa ♥
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ARLANDA TERMINAL 5
(null)
(null)


God morgon vänner!

Klockan ringde 05:00 hemma i lägenheten, fixade mig och pussade hejdå till en snoozande kille och begav mig till buss och tåg som tog mig till Arlanda.

Köpenhamn väntar och det ska bli super kul verkligen! Har med mig kamera (såklart) men även dator. Kan hända det blir mycket från mobilen, men ska i mån om tid försöka få tid att uppdatera med dator-redigerade bilder också!

Något speciellt ni önskar se? 
Comment belooow!

Kram! /Moa 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VECKANS SCHEMA || FLYG TILL?
 
Jag nämnde ju tidigare att denna vecka kommer bli mycket händelserik, Så här kommer en liten översikt!
 
 

 
MÅN (IDAG) 
PR 09-17:00, Är dessutom själv på byrån. Inte alls lika nervöst som de första gångerna, kan faktiskt näst intill till och med njuta av att få göra saker i sin egna takt/ordning, heja mig! Hiho!
  
TIS
 
PR 09-17:00 
 
ONS
08:00 möter jag upp Sara på Arlanda och sedan går flyget till Köpenhamn där det väntas ... 
 
TORS
... Modemässor, i mängder! Vi ska bland annat besöka CIFF och REVOLVER, två av de största modemässorna i skandinaviden. Där vi ska spana in nya trender och möte med nya kunder. Samtidigt är det även köpenhamns modevecka, så får se om vi hinner springa på någon visning, Om inte se massa härligt streetstyle! 
 
FRE 
Efter två dygn landar vi i Stockholm vid åttatiden.
 
LÖR
Min mamma och min syster kommer och ska umgås och bo hos oss resten av helgen, så mysigt! Det vankas shopping och en och annan fika, restaurangbesök och sightseeing av ett underbart Stockholm (som man glömmer bort och blir blind av när man väl bor här ...!)
 
SÖN 
 Mamma och syrran lämnar oss någon gång vid lunch och resten av dagen är ännu oplanerad.
 

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LOOK AT THEM SHOES ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kappa - & Other Stories || Jeans - NAKD || Sjal - Emma Fällman Studio (här) || Väska - Pellobello || Skor - (läs nedan) 

 
Look at em shoooes, säger jag bara! Hur fantastiska?
 
Detta blev alltså anledningen till varför jag kände att mitt shopping-uppehåll var över. I tre(!!) månader köpte jag inte ett enda plagg eller sko till mig själv. Så klappade mig glatt på axeln innan jag stoppade ner fötterna i dessa och blev kär. Från att tidigare kostat runt tusenlappen fick jag dem för ynka tvåhundra, ganska okej deal om ni frågar mig! ;-)
 
Idag är det MÅNDAG, och denna vecka har så himlans mycket roligt att bjussa på! Tänke publicera ett "veckans schema" här snart, så får ni ta del av alla spännande saker som händer! Woho! 
 
Ha en fantastisk start på veckan så hörs vi!
Kram /Moa ♥ 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ULTRA VIOLET - COLOUR OF THE SEASON
 
1. HÄR (REA!)  || 2. HÄR (REA!) || 3. HÄR (REA!) || 4. HÄR || 5. HÄR || 6. HÄR 
 
 
De allra flesta som har ett intresse av mode och kläder har nog koll på att lila är färgen med stort F den här sässongen! Den började redan skymtas i butiker i höstas, men nu har den verkligen poppat och slagit igenom deluxe! Den växer verkligen varje dag i mina ögon och från att som Viktor tycka den var antingen "Moa 12 år" eller "Moa 56 år" så tycker jag nu att den känns jätte härlig och fräsch! 
 
Samlade ihop några favoriter som finns att köpa på nätet, mycket är på rea så klicka klicka klicka!
Ha en fin söndag kära ni! Kram /Moa ♥
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg