WEEKEND SUMMARY
 - L Ö R D A G - 
 
Tänkte jag skulle göra en liten recap på helgen som varit, då jag hade besök av goaste Emma en av mina absolut äldsta barndomsvänner. Enjoy!
 
 
fredagskvällen var vi som sagt på konsert, och I lördags vaknade jag och Emmsan upp till ett soligt Stockholm. Vi slog på Nyhetsmorgon och kokade kaffe medans solen sken in genom fönstret, så mys!
 (ps ... nya gardiner är på G, hiho!)
 
 
Tåget till mamma gick strax innan lunch, så vi bestämde oss för att promenera till centralen från mig. Slutade dock med att vi fick ta en uber den sista  biten, hehe! ... Antar att det blev för många fotostopp. Jag menar, hur kan man INTE vilja fota detta? 
 
 
Jag hade på mig mössa från SÄTILA of SWEDEN och gosig jacka från PELLOBELLO
 
 
Skinnskatteberg 14:30 - Mamma och gänget överraskade och tog oss ut på herrgårds "Afternoon Tea". Slår det någonsin fel??
 
 
Stället heter Färna Herrgård, tydligen super populärt pga deras spa och boende också. Men även lokalt kända för att ha otroligt goda luncher. Tips tips!
 
 
 
Det fanns så otroligt mycket gott att välja på. Nybakat bröd, scones, snittar och för att inte tala om husets äppelpaj ... mums!
 
 
 
Var bara tvungen att fota toaletterna, hur gullig interiör? ♥
 

- S Ö N D A G - 
 
 
 
Efter att på lördagskvällen ha kikat mello, skrattat och pratat ikapp allt som hänt sedan sist vi sågs vaknade vi upp på söndagen till att mamma plockat fram livets frukost, (behöver jag nämna hur bortskämd man blir när man kommer hem ... haha!)
 
 
 
Någon timme senare var det dags för en tur ner till sjön. Kommer nog ha träningsvärk i benen i morgon efter allt pulsande i den djupa snön, WOW vad snö!
 
 
 
 
Där satt vi i solen, och njöt med en varsin kopp kaffe och varm choklad i handen. Livet på en pinne, right? Verkligen något man saknar när man är i Stockholm om vardagen.
 
 
 
Dante har blivit så himla stor också, verkligen världens finaste "lilla" hund, gosis ♥ 
 
 
Tänker inte ens skriva vart våra outfits kommer ifrån, haha ;-)
 

 
NU är jag tillbaka i Stockholm, har kramat om Emmsan för denna gång och kommit tillbaka till lägenheten. Har sagt det förut men vilken otrolig LYX att kunna komma hem och ladda batterierna såhär och samtidigt ha älskade Stockholm kvar. Best of both worlds ♥ 
 
I morgon börjar en ny arbetsvecka och en ganska intensiv sådan. 
Tack till alla fina för en toppen mysig helg!
 
Kram /Moa 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like