SUSHI & TV KIND OF DAY
Min dag i bilder:
 
 
Efter att ha varit på Stylistkontoret hela förmiddagen mötte jag upp Viktor för lunch. Jag var sugen på sallad och han på sushi, så det blev Sushi Yama. Otroligt fräscht om ni någon gång har vägarna förbi någon av deras haak.
 
 
Vi tågade hemåt med en eventuell möjlighet att stanna till på något mysigt café längs vägen ... 
 
 
Men då vädret bara var så urtråkigt att man ville stänga dörren om sig och låsa, gick vi raka vägen hem satte på kaffe och bytte om till mjukiskläder, (Bor ju i princip i mitt från Hunkemöller  nu för tiden ..!)
 
 
Och där slutar dagens story, kan man ju tro i alla fall. Var nämligen tvungen att åka TILLBAKA in till stan för att släppa in ett bud på kontoret, - som aldrig kom - Så efter 1,5 timme sittandes i en trappuppgång låste jag och gick. Hur irriterande är inte sånt? Gjorde ju min lediga eftermdidag ganska så seg...
 
Och nu ligger jag här, i sängen, med några Jon avsnitt i ryggan som både jag och Viktor plöjt igenom. Har precis satt på lite käk och ska eventuellt med V till gymmet sen (trots att jag faktiskt körde i morse, hehe!) Men som ni såg är denna vecka minst sagt speckad, så om jag ska klara av att hålla 4ggr/v tänkte jag pricka av veckans pass de kommande dagarna!
 
Hoppas ni haft en grym måndag i alla fall, 
Ha de bäst! /Moa ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like