CREATIVE NEWS V:8
Vecka 8 har precis passerat så jag tänkte det var dags för ännu en veckas "Creative News". Var ju rätt länge sedan vi körde en sån, ska försöka göra det oftare framöver, Let's go!
 
(Tanke:"Vi får ständigt nyheter tryckta upp i våra ansikten. Men bortsett från all politik och hemska saker så söker vi oss någonstans då och då till en bubbla där det finns tid för att bara vara. lite skönläsning i vardagen helt enkelt! Därför kommer jag ca en gång i veckan samla ihop några kanske heeelt oväsentliga (men intressanta!) nyheter för alla kreativa själar där ute!")
 
(PS kom ihåg att ni hittar alla CN under kategorin Creative News under headern, om ni läser från telefonen kan det hända ni måste tilta telefonen liggandes för att komma åt)
 
 
 
 Denna vecka bjuds det på allt ifrån retro modemönster, statement T-shirts och eventinbjudningar, då kör vi!
 

#1. RUT - TRENDIGT 
Baddräkt - HÄR  || Klänning - HÄR  || Bikini - Här  || Set - Här
 
Ett mönster som dominerar badmodet i år är dessa rutmönster. Lite retro, men framförallt otroligt kvinnligt och starkt! Som jag nämnt tidigare så beställde jag ett stort gäng bikinis från Zaful.com förra året, vilket är något jag kommer göra i år igen. Super bra priser och dem har otroligt snygga (både bad) men även övriga kläder! 
 
Klicka HÄR för att komma till Zafuls hemsida eller på länkarna ovan för att komma direkt till plaggen. 
 

 #2. I AM YOUR SISTER 
 
 
I am Your Sister.
 
I höstas lanserade märket Studio World Market en T-shirt och en Collegetröja där 10% av vinsten skänks till organisationen Kvinnornas hus (dom erbjuder stöd och hjälp för kvinnor utsatta för våld. Dem gör ett grymt jobb verkligen! Läs mer HÄR
 
En t-shirt ligger på 349kr och collegetröjan på 750kr. Ju mer tröjor som säljer desto större summa kan dem skänka, så spread the word hjärtliga vänner ♥ 
 
 

 #3. Fina böcker om mode
 
 

 
En samling modeböcker. Jag äger än så länge endast den "officiella" chanel boken, som så fint pryder vår tv bänk. Var på ett café i Stockholm under helgen då Emma hälsade på, och då låg det en massa härliga böcker utplacerade på borden - så mysigt! 
 
Ska verkligen bli bättre på att kolla i fysiska böcker, det har ju sin charm!
 

#4. Två event 
 
Jag lyssnade på en podcast idag och fick höra att Gina Tricot ska ha världens roligaste fest här i Stockholm på internationella kvinnodagen 8e mars. Givetvis var biljetterna slut ... Hur kunde jag missat detta?
 
Men, ett event jag inte tänker missa är Fashionista18 som kommer äga rum i Falun i helgen. Eventet hålls av Studio Face & Body och det är inhyrt över 30 modeller till världens ballaste modevisning, som bl.a jag ska hjälpa till att kasta in och av från scenen. Det ryktas även om att det kommer vara en tatuerare på plats under kvällen om man vill gadda sig. Ni kan läsa mer om eventet HÄR eller håll er uppdaterade via instagram!
 

 
Gillar ni dessa inlägg får ni mer än gärna hit the like button ♥
Kram /Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like