TIME TO TRAVEL // NEW BAG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VÄSKA - HÄR 

 
Halloj! ❤
 
Ni anar inte hur många dagar detta inlägg har stått halv-färdigt och hur gärna jag velat posta detta, men haft noll tid verkligen. Men nu är det uppe! 
 
Förra veckan släppte Janni sin kollektion för Douchebag (Jon Olssons väsk varumärke) och jag var tvungen att klicka hem en av alla fina väskor, hade tyvärr inte råd med alla ... Den fick hänga med på en premiärtur upp till Dalarna under helgen och fasen så bra den är. Nu slipper jag gå och små låna den vinröda jag köpte till Viktor hela tiden, hehe!
 
Tisdag 
Har varit på PR byrån hela dagen och sitter nu på Joe's för en snabb Juice inne på Mall of Scandinavia innan jag ska springa in till Stories för lite mer jobb. Har så galet mycket jobb just nu så känner mig som en robot. I morgon bitti går flyget till inget mindre än Köpenhamn, där det är dags för mässan jag och Sara brukar gå på med byrån. 
 
Det blir förhoppningsvis lite tid till att strosa på stan också, Köpenhamn är ju världens mysigaste stad!
 
Nu måste jag kila!
Kram på er
/Moa
 
 
 
Enna

Jannis kollektion är sååå finnn😍😍

Svar: Ja men ellerhur, så perfekt!!
Moa Alm

Emma Hultmark

Hej Moa!! Hoppas allt är bra med dig! Har några frågor om den supersnygga väskan😍
Först och främst hur mycket du skulle säga att man får plats med i, får man med allt man behöver för 4-5 dagar borta? (Antar att du har den på 40L va eller vilken har du?) Hur är den med fack osv finns det många olika? Samt hur tung den är när den är tom, vill gärna ha en väska som är så lätt som möjligt att bära runt på så stor fördel om den är lätt i sig! Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like