NÅGOT VÄRT ATT TÄNKA PÅ ...
(null)
 
 
Slinker in med en liten qoute som jag kom över och har haft spara på min telefon ett tag. Det handlar lite om att man inte ska ta motgångar som ett nederlag, utan faktiskt tänka att man kan lära sig något utav i princip allt - även om det inte alltid är så lätt. 
 
Jag tror ju, som jag även skrivit om tidigare, att allt har en mening. Klyschigt men sant! Och då inte på det sättet att vi alla föds in i ett liv nägon bestämt att vi ska leva, utan snarare att om man har ett mål eller dröm i livet, så kommer man så länge man står upp varje dag och går utanför dörren att hamna där tillslut, på ett eller annat vis. Alla val vi gör styrs egentligen av vårt undermedvetna som alltid försöker leda vägen så nära ditt mål som möjligt.
 
Well ... 
 
Oavsett om detta stämmer eller inte, att tänka på detta sättet gör verkligen alla motgångar sååå mycket lättare. Jag fick inte det där jobbet, fine det var inte menat för mig. Eller ytligare, jag hann inte köpa xxx innan det tog slut, okej men då kanske det dyker upp ett tillfälle om några veckor där jag VERKLIGEN behöver eller vill spendera de pengarna. Det går ju att applicera på precis allting!
 
Man behöver inte veta vart man är på väg, bara att man är på väg någonstans!
 
Ha en mysig söndag kära ni!
Love /M ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like