MORGONENS TRENDSPANING - & OTHER STORIES
God förmiddag babes! 
 
I morse var jag uppe med tuppen, var egentligen ledig från jobb (även om det känns som att jag har tusen saker att göra här hemma vid datorn, hehe) men Stories hade sin årliga "Kick off" där de presenterar höstens nyheter och vi går igenom nya säsongen med mål och vad som ligger i fokus, så det var bara att kasta sig på biken och trampa 06:45 i morse.
 
Det är alltid så härligt att gå igenom alla härliga höstnyheter inför kommande säsong, vi blev bjudna på mysig frukost och visade moodboards och de nya plaggen!
 
Här kommer en liten recap med de största trenderna i höst 
 
 
 
Färgpaletten är ju oftast sig relativt lik varje höst. I år skulle jag säga att det är  varma färger snarare än svart och grått. Gå hellre för en varm brun, gul eller röd färg än kontrasterande svart, även pastellrosa och smaragdgrön. 
 
 
Materialen på dessa härliga kulörer är manchester, böljande silke och sammet, de får gärna kännas som att de flyter ihop även om materialen är olika, en skön känsla för ögat att falla på!

STORIES FAVORITES 
 
 
Vi har fått in och kommer säkert få in ännu mer manchester i hela kostym set, vilket jag säger wow till!
 
Du slipper försöka matcha ihop en annan byxa till kavajen eller försöka hitta en blus som går i matchande ton, pang bom så har du hela outfiten klappat och klart!
 
Du hittar den HÄR
 
 
Här ser ni de varma tonerna igen, samt en grön hundtandsstickad tröja. Alla stickade tröjor går som regel i en oversize modell, vilket jag gillar ...  Super snyggt att även addera ett bredare bälte i midjan! 
 
Ni hittar dessa plagg HÄR

ANIMAL PRINT 
 
 
Djurmönstrat, wow vad den trenden har slagit till hårt i år, ser det ööverallt. Nästan så man har blviit lite trött på det? Leopard är det mönster som kom först, men som nu även fått sällskap av reptilmönstrat och sina snake print, något jag känner mig ännu mer taggad på!
 
 
"Kjolen alla pratar om" eller åtminstone ringer och frågar om 58 gånger varje dag ... Tyvärr slutsåld i vissa storlekar, men så himla fin att styla med en t-shirt och ett par vita sneakers, eller stickad tröja och pumps!
 
 
FAVORIT SKORNA ...
 
zoomed image
 
På tal om reptilmönstrat, dessa är högst upp på önskelistan just nu! 
 
Ni hittar dem HÄR!
 

Nu ska jag svira om och åka in för Ivy Revels visning på Fashion Week, ska bli otroligt kul!
 
Ha en fin dag tills vidare, och glöm inte att gilla inläggen om ni gillade det såklart! ❤
 
Love /M
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like