CPH - FROM MY CAMERA ROLL
 
Här kommer ett gäng bilder från min kamerarulle under de senaste dygnen ... 
 
 
 
Första dagen spenderade vi på Revolver - den näst största mässan, ett stort tält med över 100 olika varumärken som ställer ut och visar kollektionen för säsongen vår/sommar 2019. 
 
 
 
 
  
 
 
Vi bodde på Axel Guldsmeden Hotel, de ligger förutom i Köpenhamn även på Bali,
Hit måste man åka!
 
 
 
Dag två åkte vi ut till CIFF där vi hade flera utav våra största kunder, hade lite möten inför kommande säsonger och spanade in alla fina vårnyheter - så mycket fint!
 
 
  
 
 

God kväll på er fina!
 
...Klev innanför dörren 03:00 i natt efter en minst sagt turbulent flygresa (ni kanske såg min story på instagram?) har aldrig varit rädd när jag flugit någon gång i mitt 21 åriga liv, förutom igår... Men jag lever och det är det viktigaste, haha!
 
Klev upp vid lunch och har sedan dess tagit dagen till att försöka återhämta mig från två intensiva dygn i Köpenhamn. Det har varit super mysigt och jag är så glad att jag får kalla detta mitt jobb! Vi har såklart spenderat många timmar av dagarna med att vandra runt på mässor, träffat kunder och spottat ny inspiration, men förutom detta även hunnit andas lite Köpenhamnluft inne i stan, suttit på mysiga fik och strosat i butiker!
 
... Delar upp bilderna i två inlägg, resten kommer i morgon bitti!
 
Love! ❤
/Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like