BRINGING PEACE TO MY SOUL ūüƧ
 
 
Vilken magisk kväll vi hade igår, uppe hos Viktors föräldrar i Rättvik på deras magiska balkong med utsikt över siljan ...
 
 
 
 
 
 
Det bjöds på grillat, med kött och grönsaker! Vattnas fortfarande i munnen, såå fantastiskt gott det var! 
 
 
 
 
 
 
Det √§r verkligen som balsam f√∂r sj√§len att sitta och kolla ut √∂ver vattnet och bergen. Att t√§nka sig, detta √§r sverige?¬†‚̧
 
 
 
 
 
När solen försvunnit ner bakom bergen fortsatte kvällen med Yatzy med ljudet av klirrande vinglas och en högtalare som spelade spellista efter spellista ekandes i bakgrunden. Detta är verkligen sådana kvällar man kommer minnas i vinter!Så glad att jag tog tåget upp och fick tillbringa ett dygn här, som en liten retreat och omväxling från Stockholms stressiga tempo.
 
I morse knackade Viktors mamma på dörren ute i stugan strax innan 9, jag hade lovat att följa med på en morgonprommis, så det var bara att kliva upp, haha! Efter halva vägen öppnade sig himlen och det började åska, väl hemma tinade vi oss framför nygräddade pannkisar som jag och Viktor gjort till oss alla, en riktig söndags frukost!
 
Nu sitter hela gänget i bilen på väg till Stockholm igen. Skulle inte ha något emot av att stanna några extra dagar faktiskt, men jag har jobb som väntar och en resa i slutet av veckan. 
 
Ha en skön söndagskväll bästa ni!
 
Love /M
 
Angelica Wåhlin

Ser superhärligt ut!

Svar: Åh det var det verkligen, tack snälla!!
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like