10 ANLEDNINGAR ATT LÄNGTA TILL HÖSTEN
 
1. Outfits
 
 Bara för att detta blev ett inbakat outfit inlägg så får väl denna gå som första. Jag tror jag har vänt ut och in på varenda klänning och linne i min garderob, och jag kunde inget annat än vilja plocka fram snygga kavajer, kappor och mer dressade outfits! 
 
Ps, kavajen ovan är från Zara / Jeansen - & Other Stories / Skor - Superga / Väska - Mango
 
 
 
 
2. Börja äta gröt med äppelmos på morgonen, En saknad favorit!
 
 Höst = Äpplen, och efter att äääntligen ha lärt mig gilla hemmagjord havregrynsgröt så är det favoritfrukosten när kylan kryper sig på helt klart detta, med äppelmos och mjölk, mums! ❤
 
 
 
3. Kommande projekt med My 
 
Jag och My (länk) har haft så många idéer och projekt som vi velat göra under hela förra året, och nu äntligen verkar det som att det går vägen. Mer om det senare, detta är något jag är som mest taggad på för hösten!
 
 
 
 

4. Åka hem till gården, plocka svamp, andas frisk höstluft och äta mammas goda mat ❤
 
Trots att jag varit ledig lite i sommar så har jag endast hunnit åka hem till gården och mamma en gång ... så ledsen! Ska försöka ta vara på helgerna i september och få lite kvalitétstid bland hagar och äppelträd!
 
 
 
 
5. Middagar hemma hos - bjuda över vänner, tända ljus och umgås 
 
Håller ni inte med om att de där mysigaste middagarna äger rum på hösten/vintern? När man sitter där uppkrupen i soffan, tända ljus med ett glas vin i handen. På sommaren träffas man ju oftast utomhus.
Finns det hjärterum så ... 
 
 
6.Serier
 
Det vore ju nästan ett brott att inte ha med denna punkt, serier serier serier ... Viktor har börjat kolla OM Game of Thrones, och jag har ju inte ens sett den sedan tidigare *pinsamt nog*. För mycket pang pang och halshuggningar för min smak. Ska nog kolla om Pretty Little Liars - DET om något är ju världens bästa höst-serie!
 
 
 
7. Ekonomi - sparande 
 
Efter mycket tjat och gnat från Viktor så har jag äntligen öppnat ett Avanza konto, min ekonomi är verkligen SÄMST nu efter sommaren, och nu ska jag baske mig bli ekonomisk. Tycker sånt är såå tråkigt, men inser ju också hur viktigt det är - samt att det faktiskt inte är så svårt som man tror.
 
- Vill ni göra detta tillsammans med mig vänner?  ❤
 
 
 
 
8. Träning, rutiner
 
Har börjat komma tillbaka till gamla rutiner igen när det gäller träningen. Mår så mycket bättre av att släppa allt efter jobbet, rensa huvudet och gå till gymmet. Det är ju dessutom mycket lättare nu när det inte är lika varmt och fint ute att motivera sig till att hänga inomhus på ett svettigt gym. 
 
Jag är dock inte riktigt där än när det kommer till att gå upp 06:00 innan jobbet och köra, ska tvinga mig själv någon dag så kanske det blir en återkommande rutin med!
 
 
 
 

9. Löfte till mig själv - good enough! 
 
Jag jobbar, jobbar och jobbar ... och när jag kommer hem sätter jag mig framför datorn och fixar med bloggen. Denna sommar har jag kommit till insikt med att prestation inte är allt, man behöver inte vara överallt alltid, om ett inlägg inte dyker upp på kvällen eller morgonen efter heller för att jag måste göra andra saker som laga mat - städa - tvätta etc så är det helt ok, good enough. 
 
Tycker samhället vi skapat med att alltid prestera sliter sönder människor ... Jag älskar att jobba men måste verkligen lära mig stanna upp och bara vara i nuet, med Viktor, med mina vänner och familj ❤
 
 
 
 
 
10. Nystart
 
Som en sammanfattning är ju hösten världens bästa nystart, för mig kanske ännu mer än självaste nyår. Om du vill förändra något i ditt liv, gör det NU! Förändringar är bra och vi mår bra av utmaningar!
 
 
Fråga till er:
 
- Slutligen, vad vill ni läsa eller se mer av i höst? Nu har ni chansen att önska!
 
Ha en super mysig lördag, jag ska jobba fram till 17:00 ...
Love /M ❤
 
 
 
Isabel Kensson

Så peppigt och härligt inlägg Moa!! Grym är du!

Svar: Åh tack bästa!! Kram
Moa Alm

IDA

Fett härligt inlägg och veeeerkligen good enough behöver alla vi tänka på!! Jag har också ett Avanza konto och sparar i olika aktiefonder, vi får snacka en dag!! Tycker det är kul hehehe.

KRAM

Svar: Tack bästa!! Ja ekonomistas here we go ;-)
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like