WATCH IT
1. HÄR I 2. HÄR I 3. HÄR I 4. HÄR I 5. HÄR 
 
 
1. HÄR I 2. HÄR I 3. HÄR I 4. HÄR 
 

Vad tycker ni om klockor? Är ni sånna som bär det varje dag eller aldrig? 
 
Jag personligen har aldrig "prioriterat" en klocka. Jag har 2-3 super fina och enligt mig prisvärda som jag bär näst intill varje dag, den från Tommy Hilfiger på översta bilden fick jag av Viktor i studentpresent och passar verkligen till ALLT just för att den har både guld och silver i sig. Den andra är från Marc by Marc Jacobs och den fick jag av pappa och Helén när jag fyllde 18 om jag inte minns fel. Den är också fin på sitt vis!
 
Då Viktor är helt besatt i klockor hör jag ofta på hur SJUKA pengar det kan röra sig om och hur det snarare blir som en investering än ett vanligt "köp". En värld jag inte riktigt satt mig in i ännu, men visst skulle jag ljuga om jag sa att jag inte skulle vilja ha ägt en äkta cartier klocka innan jag dör. Eller vad säger ni? ;-)
 
Har ni någon dröm klocka? Tell me!
 
/Moa 
 
 
enna

Är lite som dig och har aldrig prioriterat klockor men i 17 års present fick jag en guld och silver klocka från Gant. Efter att ha haft den i tre månader undrar jag vad jag gjorde utan den, för att varje outfit blir prefekt. Besök gärna min blogg för att se hur klockan ser ut! <3

Svar: Åh vad fint, känner verkligen igen mig! kram
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like