MÅNDAG || MINA 3 STÖRSTA FUNDERINGAR JUST NU
 
 
 
 
Blus - & Other Stories || Kappa - vintage || Byxor - NAKD 
 

 
1. Framtid ♥ Oj oj oj vad det snackats framtid här hemma, vad ska man göra, hur ska man göra det och när ska man göra vad. Har alltid haft relativt klara planer om vad jag vill göra, Viktor pluggar ju nu och är snart klar med första året av två. Vi båda är riktiga "starta eget" personer med föräldrar som alltid sagt att man kan göra "vad man vill" bara man bestämmer sig. 
 
Mitt fokus just nu är att suga in så mycket jag kan från PR byrån där jag lär mig ofantligt med saker varje dag. Jag blir så glad och tacksam över hur mycket ansvar det faktiskt läggs på lilla mig, tänk att någon tror på mig (mig?!) känner att framtiden är spännande men ändå så otroligt läskig .... iiih!
 
2. Dator ♥ Det har tjatats om detta ett tag från min sida. En ny dator. Men NU äntligen har jag sparat ihop tillräckligt för att investera i en ny, vilket känns så jäkla skönt. I lördags var jag och V på stan och kikade modell, jag körde en omröstning på instastory där MACen blev en solklar vinnare- Mer om vilken jag valt kommer sen!
 
3. Resa ♥ Jag vill boka RESA, tänker eventuellt att en resa i början av sommaren i ca 7-8 dagar vore himla himla gött! Men frågan är vart ...? Tänker lixom ändå Europa, men inte "all inclusive" utan något mer nytt och spännande. Hit me med era idéer! 
 

 
Då vet ni mitt fokus just nu, idag är det måndag och veckan börjar som en kanon med prepp inför pressdagen som är på onsdag. 
 
Puss på er / Moa ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like