JAG HAR FATTAT ETT BESLUT
 
 
 
... eller rättare sagt två beslut, haha. 
 
Ni som följt mig på Insta story kanske har koll på att min helg endast handlat om att fatta beslut, och som jag haft beslutsångest. Det gällde givetvis ny dator, en Mac Pro i silver (jag bytte alltså tillbaka den grå som ni ser på bilden, (Trots att drygt 70% röstade på den gråa i min instastory) kanske var därför det kändes extra bra, att gå emot vad alla andra tyckte ;-) Båda är verkligen superfina, men tycker den ljusa känns väldigt jag och väldigt klassisk. Känner redan att vi kommer passa utmärkt ihop, detta var sannerligen på tiden!
 
Med på "köpet" (+5300kr) fick jag även med mig en kompakt systemkamera från Canon. Modellen heter Canon EOS M3 och kommer bli min lilla "on the go / videokamera", så smidig och smart med uppfällbar skärm framförallt. 
 
Ps, Jag beklagar verkligen dålig uppdatering de senaste dagarna. Det kommer ske en del förändringar gällande bloggisen inom snart framtid, och i samband med detta känns det inte så motiverande att lägga ner tid att blogga här på Itgirls, men den som väntar på något gott hörrni ...
 
Kramis på er /Moa 
Ida

Förändringar gällande bloggen? 💘

Svar: Precis, ni kommer bli uppdaterade 😀
Moa Alm

Angelica Wåhlin

Åh så fin liten kamera! Du får gärna säga vad du tycker om den när du hunnit testa den :)

Svar: Ja men självklart, kan göra en recap när jag testat den lite mer :)
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like