ADDED TO MY BAG || UNIK RABATTKOD TILL ER
- Inlägget är i samarbete med mybonus.se - 
 
Ni har säkert stött på eller hört talas som sidor du går via för att få TILLBAKA pengar på din shopping? Och, ni har säkert, precis som jag trott att det bara är påhitt. Men hör nu här ... Det är faktiskt HELT sant! 
 
 
 
 
På www.mybonus.se finns det över x antal varumärken och hemsidor, och i samband med att alla dessa shopping destinationer är kopplade till mybonus får du alltså - som ett tack -  TILLBAKA pengar på det kort/konto du anget när du handlat. 
 
Som dessa favoriter nedan ... 
 
 
Trenchcoat HÄR  || Kavaj HÄR 
 
klänning HÄR  || Örhängen HÄR

 
.... Kände bara att detta var det bästa som hänt mig sedan jag ska börja mitt nya "sparsamma" liv, hehe! Det bästa av allt är att du registrerar dig en endaste gång - vilket går på ca 30 sekunder, skämtar inte - och sen är det lixom klappat och klart. 
 
 
Då jag stolt har ett samarbete med Mybonus såå har jag lyckats fixa en rabattkod till ER. Alla som signar upp med MIN KOD får 50kr EXTRA att shoppa för. Då kan ni lixom slänga på ett par av NA-KD'S grymma smycken gratis, som grädde på moset lixom, yey!
 
Gör såhär:
1. Gå in på hemsidan i datorn eller via telefonen HÄR
2. Klicka dig till "logga in" eller "bli medlem" och ange koden Mooaalm50 som inbjudningskod
3. Nu kan du klicka dig vidare till olika varunmärkens hemsida, ELLER ännu bättre gå in på listan som visar vilka erbjudanden som ligger ute nu.
 
OBS kom ihåg att koden är som jag heter på instagram, alltså Mooaalm med två "o".
 
 
Kram /Moa
 
 - Inlägget är i samarbete med Mybonus.se - 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like