THE PASTELS CLUB +
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... Ser ni förresten att min väska gått sönder?? :// Insåg först efteråt att det syntes på dessa bilder. Det får blir höstens lilla treat, new bag!
 
 
God morgon söndag
 
Några bilder från veckan när jag och Maja myste på Gretas, Haymarket innan ett event på modeveckan. Älskar verkligen kombon vitt på vitt, om det så är en vit kostym för a night out eller en stickad oversize tröja + bxyor och sneakers likt ovan. Livar upp grå dagar! 
 
Jag och Viktor befinner oss just nu i Tyresö hos hans föräldrar, som dock är utomlands, så vi passar på att hänga i lägenheten lite. Vår morgon har bestått av en god lång frukost framför TVn och x antal koppar kaffe. Sitter fortfarande iklädd pyjamasbyxor, men kände att vädret inte var värt en ansträngning på klädfronten. Är ju rätt mysigt med dessa dagar ibland också! Om några timmar ska jag in till butiken lite senare och jobba lite.
 
Men nu tänkte jag fokusera på att redigera klart ALLA bilder från modeveckan och posta dem här åt er. Så stay tuned! Ps ... glöm inte att kika på videon! 
 
Kramis /Moa ♥ 
 
Sandra Rosén Dahlgren

Vilket coolt golv dom hade där! Gillar din tröja och väska!

Svar: Tack så mycket!! Ja de är lite speciell inredning, mycket fint! Kram
Moa Alm

Anonym

Vart är byxorna ifrån? 😍😍

Svar: Dom kommer från Bershka om jag inte minns helt fel! :) kram
Moa Alm

Haymarket by Scandic

Tack för superfina bilder! Golvet är från Marrakech design och heter dandelion :)

kram!

Svar: Tack själva för en mysig miljö! Härligt!!
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like