MYSIGT HÄNG MED URBAN GLOSS || EVENT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Psst ... Det enda jag tänkt på när jag suttit och redigerat dem här bilderna är hur jäkla bra Majas outfit passade till hela eventet! Älskar för övrigt denna ljus/lavendel lila som är på tapeten denna säsong, BEA - U - TI - FUL!
 

 
Hur mår ni gänget? 
 
Idag var jag och Majsan förbi ett väldigt litet mysigt event på söder arrangerat av det nylanserade skönhetsmärketUrban Gloss! Founder av detta brand är ingen annan än vår allas (Itiglrs) egna Josefin Dahlberg, som tillsammans med sitt team tagit fram ett gäng härliga skönhetsprodukter där fokuset är att boozta unga tjejer! Att få en positiv vibe kring skönhet och inte se det som något strikt och externt, utan något som kommer innifrån. Dessutom fanns där på plats en kvinna vid namn Isadora, hjärnan som varit med och från minsta vitamin bestämt EXAKT vad som ska vara i dessa burkar där idag och förklarade i timmar hur de olika ämnena påverkade din hy. Något jag på senare dagar har börjat prioritera när jag köper hudvårdsprodukter! K v a l i t é t!
 
Såhär beskriver dem själva deras produkter: 
"Vi skapade Urban Gloss för att vi saknade ett hudvård- och skönhetsmärke som vi kände igen oss i. Som lyfter och hyllar dig för den du är, precis som du är – unik, cool och grym, helt enkelt. Hudvård och skönhet ska vara kul och härligt inspirerande: inga måsten eller riktlinjer. Det handlar inte om att verka yngre, eller om att ändra något. Vi vill boosta och peppa dig med hudvård som hjälper dig att skina lite extra" Dem har även söta neccessärer med härliga qoutes så att du kan vakna på morgonen och när det är dags att ge sitt vackra ansikte en liten boozt, även peppa ditt inre! Hur bra?
 
Josefin och jag har haft lite kontakt till och från eftersom hon var en av dem som skapade It Girls portalen från första början. Hon är verkligen världens härligaste människa och om man inte var inspirerad till att ta tag i sina drömmar innan så blir man det efter några bytta meningar med denna Power Brud! 
 
Som avslutning vill jag dela med mig av några tips ... 
HÄR kan du följa Josefins podd som hon har tillsammans med Vanja Wikström, missar inte ett avsnitt!
HÄR kan du gå in och ta del av alla produkterna som vi fick känna och klämma på idag!
HÄR kan du följa Urban Gloss på instagram!
HÄR kan du (om du är tjej hehe) gå med i tjejgruppen med stort T på facebook vid namn Power Babes!
 
Nu - Time to sleep! 
Kram på er /Moa ♥ 
 
 
 
Josefin

Gulle dig Moa!!! Så kul att du kom förbi <3 <3 <3

Svar: Bara mysigt bästa du!
Moa Alm

isabelle

ÅÅÅ önskat jag visste om eventet då hade jag gått <3

Svar: Dem hade ett till igår! Men håll dig uppdaterad på fejjan! ✨😌
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like