MY SEPTEMBER WISHLIST
 
Detta var ju faktiskt första "riktiga" veckan i September. Så med det tänkte jag köra en liten
September Wishlist ... 
 
 
 
 
För mig har alltid hösten varit som "det nya kapitlet" på året. Man kommer tillbaka till rutiner, eller rättare sagt en mer "strukturerad" vardag och nya mål  - stora som små - sätts. För mig är detta min första höst i Stockholm, och det känns verkligen så otroligt bra att inte sätta sig med resväskan på tåget bort härifrån bara för att vi lämnat sommaren bakom oss!
 
Om exakt 9 dagar kickar jag igång hela denna underbara period med en resa ... Kan ni gissa vart? ;-)
 
 
Gjorde för inte så länge sedan en höstlista på min Spotify. Top 3 låtar som spelas nu och som ger en riktig höstkänsla är: Måns Zelmerlöv - Call you home | Astrid S - Think Before I Talk | So much better - Avicii
 
Har ni några nya favoritlåtar inför hösten? ♥
 
 
Grön - Pinterest ||  Brun - Här || Mörkgrön - Här || Rosa - Här
 
Ny säsong - ny garderob! (om man fick bestämma, hehe!) Några favoriter från förra året följer med även detta år men något jag verkligen vill införskaffa i klädväg är en ny (fusk) pälsjacka! Har spanat in en på Zara som är smaragdgrön och såå fin, men ska kika runt lite till innan jag slår till ;-) Tänk så mysigt att bara slänga på sig till ett par jeans och ankelboots. 
 
 
På min wishlist är självklart också att verkligen ta mig TID och umgås med vänner och familj! Hitta nya favorit ställen att sitta på med kaffekoppen i högsta hugg och gott sällis. BAD med tända ljus och serier! You name it! 
 

 
Livet är verkligen på sin spets just nu Inte för att varje dag är en dans på rosor, men uppskattar tillvaron lite extra för tillfället. -  Har en jätte mysig lägenhet, nytt jobb med super goa och trevliga kollegor, får bo och dela vardagen med killen i mitt liv och har TVÅ av mina absolut bästa vänner några minuter bort. Plus att det är lite roliga projekt på G som jag garanterat kommer berätta mer om när allt är lite mer spikat. 
 
Hoppas ni haft en mysig tisdag!
Bilder från min dag och vad jag och Merelle sysslat med (som ni säkert skymtat i min mystory ... @mooaalm) kommer upp strax!
 
Kram /Moa ♥  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like