GLOSSYBOX RABATTKOD
- Inlägget är i samarbete med Rabble.se - 
 
 Som ni vet tidigare så har jag haft lite samarbeten med Rabble.se, som är en hemsida/app för rabattkoder online. Sedan jag bloggade om dem sist har dem växt sig ännu större och det är verkligen ett stort tips att gå in hos dem innan du handlar på nätet. Du hittar nämligen alltid en rabattkod som ger antingen gratis frakt eller något annat smarrigt som gör ditt köp billigare!
 
Eftersom jag fick en Glossybox i goodiebagen från Ideal Of Sweden-eventet sist så blev jag påmind om tiden då jag prenumererade på dem, och hur kul det var att få hem en box med nya produkter som man kanske aldrig hade fått testa på annars.  Perfekt till hösten då i alla fall jag fyller på badrumsskåpet med härliga krämer och nya produkter!
 
Just nu kan du via RABBLE få upp till 12% rabatt hos glossybox när du signar upp för en prenumeration, (som vanligtvis endast kostar 139kr/månaden). Hur nice? Om inte perfekt present! Hur nice att få en present som varade i flera månader lixom? :D Jag har gjort en direktlänk till dessa koder, och ni hittar dem HÄR!
 
Ps ... Glöm inte att ladda ner RABBLE appen, som finns där appar finns!
Kram /Moa 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like