MÛSLIGRÖT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sovmorgon är lika med långfrukost, håller ni inte med mig?!
 
Nu kommer de som känner mig närmast att lyfta på ögonbrynen. Moa, gröt? Haha! Har faktiskt aldrig varit så stort fan av hemmagjord hederlig havregrynsgröt. Hemma körde vi alltid risgrynsgröt (på tub, ni vet?) kring juletid, kanske innehållande något mer socker och konserveringsmedel än gröten jag ska visa er nu, hehe!
 
På senare tiden har jag verkligen gått runt och önskat att jag ska tycka om havregrynsgröt, mest för att det är världens enklaste grej att göra, gör dig supermätt och är nyttigt! Så, jag käkade det hos Maja och Ida för några veckor sedan, och hallå (?!) det är ju hur gott som helst! 
 
Har verkligen haft cravings på havregrynsgröt sedan vi var hemma i Dalarna nu så idag ställde jag mig och gjorde en variant på det. Istället för havregryn så körde jag Mûsli. Det krävdes liite extra mûsli för att inte få den så rinnig, och sen bytte jag ut lite av vattnet mot mjölk för att få den krämigare! (Receptet för 1 portion är alltså 1dl havregryn, 1,5 dl vatten, 0,5 dl mjölk, lite salt)Toppa med äpple och kanel and you're ready to go!
 
Gillar ni att spana in massa härliga recept? LET ME KNOW! 
Tryck gärna på gilla!
 
Kram /Moa ♥
 
K

Hej! Blev jättenyfiken på din blogg när jag såg bilden på bloggspaning, men den är supersvår att läsa från mobilen! Antingen så vet du redan om det eller så har bara ingen sagt något :)

Svar: Hejsan! Vad kul att du tycker den är intressant! :D Hmm... vad har du för telefon? Har testat från tre olika telefoner nu och det är inga problem? Konstigt! Hoppas det löser sig! Kram
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like